Fotó, videó

Szolgáltatási hely
Beszélt nyelvek
Fotó, videó stílus
Fotós, videós szolgáltatások
Elérhetőség
Összesen 8 találat
Megjelenítés: találat / oldal
Rendezés:
Csodafotós- Minden csodás pillanathoz
Kicsit másképp fogjuk csinálni a dolgokat. Ez rólad szól, arról, hogy elmeséljük a történeted. A hasfogós nevetésről! A pillanatokról, mikor megáll az idő! Örökítsünk meg igazi dolgokat!
Szeretnétek élvezni az esküvőtöket? Nekünk a legfontosabb, hogy jól érezzétek magatokat és időtlen szépségű képeitek legyenek! Letisztult stílusunkkal és szépérzékünkkel ígérjük, hogy a lehető legszebb módon meséljük el kettőtök történetét!
Egyszerűen szeretem azt amit csinálok! Szeretem megragadni mások boldogságát! Mindenki megérdemli azt, hogy a legcsodálatosabb emlékét tarthassa a kezében, és én azért vagyok, hogy ebben segítsek!
SELFIE GÉP, FOTÓAUTOMATA, SELFIEBOX avagy egy ÚJ! EXCLUSIVE SELFIE TÜKÖR ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE - Örömteli szórakozás korlátlan fotónyomtatással
Felejthetetlen pillanatok, örök emlék, minden a Ti igènyetek szerint!
A SAY YES Wedding Photography újszerű és kreatív látásmódjával az átmeneti trendeken túlmutató esküvői képeket készít az időtlenség erejével, ragyogóan tiszta színekkel, könnyed és elegáns stílusban.
Ketten alkotjuk a Woodengate csapatát, 2014-ben házasodtunk össze és számunkra minden egyes esküvő újabb lehetőség arra, hogy megidézzük annak a csodálatos napnak a hangulatát. Ez a mi “wetime”-unk 🙂 , ilyenkor veletek sírunk és nevetünk.