Szolgáltatók

Szolgáltatók
Elérhetőség
Összesen 21 találat
Megjelenítés: találat / oldal
Rendezés:
Kelet-Magyarország legkeresettebb Esküvői dj szolgáltatója.
Humoristaként, több mint 20 éves színpadi rutinnal és 200 sikeres esküvővel a hátam mögött, tudom, hogy milyen egy igazán jó hangulatú, felejthetetlen esküvő.
Arra törekszem, hogy szertartásotok meghitt, mosolygós élménye örök útravalóul szolgáljon házaséletetekre. Ötleteljünk elképzeléseitekről, és valósítsuk meg közösen a nektek, rólatok szóló álomceremóniát! Szeretettel leszek részese boldogságotoknak.❤️
Csodafotós- Minden csodás pillanathoz
Kicsit másképp fogjuk csinálni a dolgokat. Ez rólad szól, arról, hogy elmeséljük a történeted. A hasfogós nevetésről! A pillanatokról, mikor megáll az idő! Örökítsünk meg igazi dolgokat!
Esküvőtervező, ceremóniamester és koordinátor - Építsük fel együtt a napot olyannak, amilyennek megálmodjátok :-)
Rendezvényhelyszínünk Gyulakesziben a Csobánc hegy lábánál, a Balaton-felvidék tanúhegyeivel körülvett letisztult, nyugodt környezetben egy patak partján található. A természet lágy ölelésében, a nagyvárosok pezsgő mindennapjaiból kiszakadva
Esküvői dekoráció szívvel lélekkel :) Teljeskörű esküvői dekoráció személyre szabva, hogy az esküvői dekorációtok minden részlete olyan legyen, amilyet megálmodtatok.
Te megálmodod, Mi pedig megvalósítjuk!
Szeretnétek élvezni az esküvőtöket? Nekünk a legfontosabb, hogy jól érezzétek magatokat és időtlen szépségű képeitek legyenek! Letisztult stílusunkkal és szépérzékünkkel ígérjük, hogy a lehető legszebb módon meséljük el kettőtök történetét!
1 2 3