1 esküvői szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal Dóber Adriennel ismerkedhettek meg.

 1. MIKOR KEZDTÉL EL SZERTARTÁSVEZETŐKÉNT DOLGOZNI?
  2019 tavaszán volt az első esketésem.
 2. AZ ORSZÁG MELY TERÜLETEIN VÁLLALSZ ESKÜVŐKET?
  Pont ez a mi szakmámban az egyik legszebb, hogy helyrajzi kötöttségek nélkül, gyakorlatilag bárhol, bármikor tarthatok esketést. Én azt vallom, ha egy pár szimpatikusnak talál és ragaszkodik hozzám, az a minimum, hogy követem őket “bárhova”. Nem munkaként tekintek ezekre a felkérésekre, így nem okoz gondot, ha utaznom kell.
 3. SZOKTATOK-E SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI A PÁROKKAL AZ ESKÜVŐ ELŐTT, HOGY ÁTBESZÉLJÉTEK A RÉSZLETEKET, VAGY INKÁBB TELEFONON/E-MAILBEN TESZITEK?
  Bátran kijelenthetem eddig még a külföldön élő párjaimmal is mind sikerült személyesen is találkoznom. Úgy érzem egy olyan bizalmas feladatot kapok a pároktól, ami csak akkor lehet tökéletes, ha kialakul köztünk egyfajta szimpátia és bizalom. Természetesen, ha valami oknál fogva nem tudnánk megoldani a személyes meetinget, akkor egy hosszabb Skype beszélgetés is sokat segíthet. Telefonon, messengeren és e-mailben is elérhető vagyok a kérdések megválaszolására, esetleg segítségnyújtásra, hiszen főleg az esküvő előtti néhány hétben már egyre több olyan kérdés is felmerülhet, amire addig nem is gondolt a vőlegény és a menyasszony.
 4. MELYIK A KEDVENC RÉSZED EGY ESKÜVŐN?
  Valamennyi momentumnak megvan a maga szépsége. A szülőköszöntő mindig egy olyan etap, amit nehezen állok meg én is könnyek nélkül. Azonban az extra ceremónia mégis közelebb áll a szívemhez, hiszen ott a két főszereplő a saját személyiségét csempészheti bele az aktuális produkcióba.
 5. HA EGY SZÓT MONDHATNÁL, HOGY MI A LEGFONTOSABB DOLOG EGY ESKÜVŐ MEGSZERVEZÉSE KÖZBEN, MI LENNE AZ?
  Pontosság.
  Pontosan meghatározni az igényeket. Pontosan azt nyújtani, amit a pár kér. Pontosan érkezni a megbeszélésekre,
  és a nagy napra. Pontosan kiosztani a feladatokat a kollégáknak. Pontosan megjegyezni a szertartás szöveget és a párok nevét. 🙂 Pontosan úgy viselkedni, ahogy az etikai szabályok megkívánják. A sort a végtelenségig folytathatnám. Ez a szó tökéletesen beleillik egy esküvő megszervezésébe.

ELÉRHETŐSÉGEK:
E-mail: ezigenszertartas@gmail.com
Telefonszám: +36-30-635-5926
Facebook: http://facebook.hu/ezigenszertartas

Kapcsolódó cikkünk: https://www.nuptia.hu/2020/11/27/to-do-list-14-szertartasvezeto-felkerese/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.