1 esküvői szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal Diószeghy Adriennel ismerkedhettek meg.

1. MIKOR KEZDTÉL EL SZERTARTÁSVEZETŐKÉNT DOLGOZNI?
Már 4 éve dolgozom szertartásvezetőként és esküvőszervezőként, amit nagyon -nagyon szeretek.

2. AZ ORSZÁG MELY TERÜLETEIN VÁLLALSZ ESKÜVŐKET?
Az ország teljes területén dolgozom, sőt külföldön is vállalunk szervezést is és szertartásvezetést is a párok igényeinek megfelelően.

3. SZOKTATOK-E SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI A PÁROKKAL AZ ESKÜVŐ ELŐTT, HOGY ÁTBESZÉLJÉTEK A RÉSZLETEKET, VAGY INKÁBB TELEFONON/E-MAILBEN TESZITEK?
Szertartásnál és szervezésnél is nagyon fontos a személyes találkozó. Hisz itt ismerem meg a párt, a történetüket itt születik meg az álmuk az elképzelésük. Itt beszéljük meg a ceremónia részleteit, illetve az esküvő kivitelezését is.
Természetesen, ha külföldi pár keres meg, akkor elsődlegesen e-mailben történik az egyeztetés, de legalább ott is szoktunk esküvő előtt minimum kétszer találkozni.

4. MELYIK A KEDVENC RÉSZED EGY ESKÜVŐN?
Igazából minden perce és pillanata. Vannak párok, akikkel hosszú időt töltünk együtt a szervezéssel, hogy minden tökéletes legyen. Ugyanúgy végig izgulom velük a napot, a legkülönlegesebb kívánságoktól kezdve a legszebb pillanatokig, az első pillanat, mikor a vőlegények meglátják a párjukat a ruhában, mikor a szülőköszöntők vannak, vagy épp a fogadalmat teszik egymásnak. Ilyenkor még nekünk is könnyes lesz a szemünk.

5. HA EGY SZÓT MONDHATNÁL, HOGY MI A LEGFONTOSABB EGY ESKÜVŐ MEGSZERVEZÉSE KÖZBEN, MI LENNE AZ?
Igazából ezt egy szóban kevés lenne leírni. De talán így fogalmaznám, hogy a Pár igazán tökéletes gondtalan Nagy Napja legyen, ami örökre emlék marad mindenki számára.
A párok részére pedig üzenem, hogy ne féljenek esküvőszervezővel együtt dolgozni, hisz sok terhet leveszünk róluk, hogy a Nagy Napjuk olyan legyen, mint ahogy azt elképzelték és csak egymásra figyeljenek 🙂
A külső, illetve a hivatali időn kívüli szertartást is bátran ajánlom, hisz a legfőbb előnye a személyesség, az ő történetük, a másodlagos, ha minden egy helyszínen történik, így nem kell a vendégeket mozgatni.
Sok-sok Boldogságot és örömteli pillanatot kívánok minden kedves párnak.

DIÓSZEGHY ADRIENN ELÉRHETŐSÉGEI:
Honlap: www.eventree.hu
Telefonszám: +36-30-408-7488

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK: https://www.nuptia.hu/2020/11/27/to-do-list-14-szertartasvezeto-felkerese/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.