1 szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal Kiss Attilával ismerkedhettek meg.

 1. MIKOR KEZDTÉL EL ESKÜVŐI DJ-KÉNT DOLGOZNI?
  2013-ban, azóta pedig 200-nál több esküvőn vettem részt.
 2. AZ ORSZÁG MELY TERÜLETEIN VÁLLALSZ ESKÜVŐKET?
  Elsősorban a Dunántúlon és Budapest vonzáskörzetében, de szívesen elmegyek messzebbre is, ha összeegyeztethető a naptárammal. (Erre szezonon kívül nagyobb az esély.)
 3. SZOKTÁL-E SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI A PÁROKKAL AZ ESKÜVŐ ELőTT, HOGY ÁTBESZÉLJÉTEK A RÉSZLETEKET, VAGY INKÁBB TELEFONON/E-MAILBEN TESZITEK?
  Én mindig a párok igényeihez alkalmazkodom ebben a kérdésben. Ha szeretnének személyesen találkozni, akkor találkozunk, ha nem jön össze, akkor online videóhívással vagy telefonon vesszük át a kérdéseket. Szerintem szóban történő eszmecsere időben jóval hatékonyabb, de tisztában vagyok vele, hogy valaki az e-mailt preferálja, velük pedig így kommunikálok.
 4. MELYIK A KEDVENC RÉSZED EGY ESKÜVŐN?
  A polgári szertartásokat nagyon élvezem, de munkámból kifolyólag az este zenés-táncos része a legnagyobb kedvenc. Szintén e szakma hálás hozadéka, hogy gyakran látom a napfelkeltét.
 5. VAN ESETLEG EGY MÓKÁS/MEGHATÓ ESKÜVŐI TÖRTÉNETED, AMI SZÍVESEN ELMESÉLNÉL?
  Egyszer a veszprémi állatkert közvetlen szomszédságában hangosítottam szertartást, és a ceremónia közben, az igen-eknél belebőgött egy elefánt a beszédbe. Néhány percre meg kellett állnunk, mert a pár és a szertartásvezető sem tudtak megszólalni a nevetéstől.

ELÉRHETŐSÉGEK:
Honlap: www.personaldj.hu
E-mail: info@personaldj.hu
Facebook: https://www.facebook.com/eskuvo.dj.fehervar/
Instagram: https://www.instagram.com/personaldj.hu/
Telefon: +36-70-364-6812

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.