1 esküvői szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal Szabó Emillel ismerkedhettek meg.

MIKOR KEZDTÉL EL ESKÜVŐI DJ-KÉNT DOLGOZNI?
Gyerekkorom óta zenével foglalkozom, de 2007-ben volt szerencsém először egy esküvőn zenélni, és ez annyira megtetszett, hogy azóta rabja vagyok ennek a szolgáltatásnak. Teltek múltak az évek, és az egyre több sikeresen lebonyolított esküvők után arra lettem figyelmes, hogy már főállásként űzöm az esküvőkön és rendezvényeken való zenélést. Nagyon boldog embernek mondhatom magam, mert azzal foglalkozhatom ami igazán közel áll a szívemhez.

AZ ORSZÁG MELY TERÜLETEIN VÁLLALSZ ESKÜVŐKET?
Az ország egész területén vállalok esküvőket amit azért is nagyon szeretek, mert sok szép helyre eljutok és rengeteg helyi esküvői szokásokat ismerhetek meg.
Lassan elmondhatom, hogy országos szinten már majdnem az összes felkapottabb esküvői helyszínekre eljutottam már, így nagyon jó helyismerettel rendelkezem és akár tanácsokkal is eltudom látni a párokat az általuk választott étteremmel vagy rendezvényhelyszínnel kapcsolatban.

SZOKTÁL-E SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI A PÁROKKAL AZ ESKÜVŐ ELŐTT, HOGY ÁTBESZÉLJÉTEK A RÉSZLETEKET, VAGY INKÁBB TELEFONON/E-MAILBEN TESZITEK?
A párokkal általában én az e-mail-es kapcsolattartást részesítem előnyben, hogy egyszerűen visszakereshetőek legyenek az előzmények. A részletes ajánlatomat is minden esetben elektronikus úton továbbítom részükre és, ha szimpatikusak számukra a referenciáim és az ajánlat is közelít az ő elképzeléseikhez, akkor következő lépésként egyeztetünk egy időpontot a személyes találkozóra vagy egy videóhívásos megbeszélésre. Amennyiben kölcsönös a szimpátia és minden apró technikai részletet sikeresen átbeszéltünk, akkor a szerződéskötés van hátra, és a továbbiakban már csak a zenei igényeket és az esküvői menetrendet pontosítjuk. Régebben sok pár ragaszkodott a személyes találkozóhoz, de mostanában egyre többször csak elektronikus úton egyeztetünk, így személyesen csak az esküvő napján találkozunk.

MELYIK A KEDVENC RÉSZED EGY ESKÜVŐN?
Itt most órákon át tudnám sorolni, hogy mik a kedvenc részeim, de amit leginkább kiemelnék: az az, amikor hajnalban a boldog ifjú pár elégedetten megköszöni a munkám. Hatalmas öröm számomra, hogy életük legfontosabb napját szebbé, vidámabbá tehettem.

VAN ESETLEG EGY MÓKÁS/MEGHATÓ ESKÜVŐI TÖRTÉNETED, AMI SZÍVESEN ELMESÉLNÉL?
Nagyon sok sztorit éltem át az évek folyamán, de számomra a legmeghatóbb az volt, amikor az ifjú pár a köszöntő beszédük végeztével bejelentették, hogy ők már “hármasban” ünnepelnek az este folyamán…
Azért is volt nagyon megható ez a bejelentés, mert konkrétan még az örömszülők sem tudtak az áldott állapotról. 🙂

WEDDING SOUND ELÉRHETŐSÉGEK:
Honlap: http://weddingsound.hu/
E-mail: info@weddingsound.hu
Facebook: facebook.hu/wedding sound – esküvőre dj.
Telefon: +36-30-209-1765

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÓKKAL KÉSZÜLT INTERJÚK: https://www.nuptia.hu/category/eskuvoi-szolgaltato/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.