1 esküvői szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal Farkas Stefánnal ismerkedhettek meg.

1. MIKOR KEZDTÉL EL CEREMÓNIAMESTERKÉNT DOLGOZNI?
Lassan 15 éve vagyok a pályán, még főiskolás koromban vettem részt az első általam vezetett esküvőn.

2. MIÉRT FONTOS, HOGY LEGYEN CEREMÓNIAMESTER EGY ESKÜVŐN?
A ceremóniamester szerepe egyrészt a kommunikáció, hogy minden vendég és minden szolgáltató tudja, hogy mikor mi fog történni. Másrészt pedig a teljes háttérszervezés. Ha ez a két feladat nem a párra hárul, akkor máris könnyebben tudják élvezni a a nagy napjukat.

3. SZOKTATOK-E SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI A PÁROKKAL AZ ESKÜVŐ ELŐTT, HOGY ÁTBESZÉLJÉTEK A RÉSZLETEKET, VAGY INKÁBB TELEFONON/E-MAILBEN TESZITEK?
Ha tudunk, akkor találkozunk személyesen is, de én például rengeteg külföldön élő párnak leszek a ceremóniamestere, velük sokszor inkább online kommunikálunk. Az esküvő előtt viszont minimum kettő megbeszélést szoktunk javasolni a folyamatos kapcsolattartás mellett.

4. MELYIK A KEDVENC RÉSZED EGY ESKÜVŐN?
A legvégén, amikor a pár túl van minden fix programponton, és látom, hogy már csak az önfeledt buli vár rájuk. Ilyenkor szokták megköszönni a munkám. Ezek a kedves szavak, baráti ölelések azok, ami miatt még ennyi év után is imádom a hivatásom.

5. MIT TANÁCSOLNÁL AZ ESKÜVŐSZERVEZÉS ELEJÉN ÁLLÓ PÁROKNAK? MI A LEGFONTOSABB A SZERVEZÉSKOR?
Beszéljék át együtt az elképzeléseket, hogy pontosan mit is szeretnének és álljanak neki a szervezésnek mihamarabb. A legjobb szolgáltatók hamar elkelnek, így célszerű előbb a helyszínt, majd az összes többi fontos szereplőt lekötni. Nagy segítség tud lenni egy esküvőszervező, vagy egy ceremóniamester, aki a tapasztalatával ki tudja segíteni a párt.
És a legfontosabb: ez az ő nagy napjuk lesz… Nem kell szigorúan hallgatni senkire, minden legyen úgy, ahogy ők akarják, ha tényleg az a szívük vágya.

ELÉRHETŐSÉGEK:
Honlap: www.farkasstefan.hu
Telefon: +36-20-596-07-04
Skype: farkas.stefan.1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.