1 esküvői szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal Ambrus Tamással ismerkedhettek meg.

 1. MIKOR KEZDTÉL EL CEREMÓNIAMESTERKÉNT DOLGOZNI?
  25 éve televíziózom, rádiózom, moderálok különbözőrendezvényeken, az esküvőkkel konkrétan 2016 óta foglalkozom.
 2. MIÉRT FONTOS, HOGY LEGYEN CEREMÓNIAMESTER EGY ESKÜVŐN?
  Valamilyen házigazda, kvázi “ceremóniamester” mindig is volt/van az esküvőkön. Sokan egy jó barátot vagy családtagot bíznak meg azzal, hogy az eseményeket a megfelelő mederben tartsa, de ők szegények ebben az esetben nem érezhetik magukat teljes jogú vendégnek, hiszen nagyon komoly feladataik vannak, mondhatni nem élvezhetik ki a lagzit. Másfelől nem is kérhető számon rajtuk igazán, ha valami elcsúszik, nem jól alakul, mivel ők nem szolgáltatók, barátilag segítenek. Egy jó cm leveszi a terhet a pár, illetve a szervezők válláról, minden részletre figyel, és amellett, hogy gondoskodik a jó hangulatról, pontosan tudja, mikor kell háttérbe húzódnia. Az én filozófiám ugyanis egyértelműen az, hogy nem lophatja el a show-t, a legfontosabb a menyasszony…na jó, azért a vőlegény is!:) A lényeg: sok olyan emberrel beszéltem, akik utólag nagyon megbánták, hogy nem volt ilyen “házigazdájuk” az esküvőjükön.
 3. SZOKTÁL-E SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI A PÁROKKAL AZ ESKÜVŐ ELŐTT, HOGY ÁTBESZÉLJÉTEK A RÉSZLETEKET, VAGY INKÁBB TELEFONON/E-MAILBEN TESZITEK?
  Természetesen ez elengedhetetlen! Az én egyik specialitásom, hogy többnyelvű esküvőket is vállalok, sokszor külföldön élő párokról van szó, de mindig találunk alkalmat arra, hogy legalább egyszer személyesen is találkozzunk.
 4. MELYIK A KEDVENC RÉSZED EGY ESKÜVŐN?
  Nagyon szeretem persze a ceremoniális részeket, az “igen” kimondását is, de a legjobb mégis az, amikor a pár már elengedi magát, felszabadult (általában a menyasszonytánc után), a fiatalok rájönnek, hogy minden nagyon szuperül ment, és a vendégsereg is laza. Lehet persze, hogy ebben az itóka is segít addigra…:) A hazaindulás pillanata mindig felemelő, amiatt a tudat miatt, hogy látod: a “párod” boldog, és jó útra lépett.
 5. MIT TANÁCSOLNÁL AZ ESKÜVŐSZERVEZÉS ELEJÉN ÁLLÓ PÁROKNAK? MI A LEGFONTOSABB A SZERVEZÉSKOR?
  Egy klasszikus Ötvös Csöpi-féle magyar film címével kezdeném: Csak semmi pánik!
  Izgulni persze szabad, sőt kell is, ez elengedhetetlen, de figyeljetek arra, hogy a szervezés, előkészítés ne a stresszről, az idegeskedésről szóljon, hanem az örömről, a pozitív izgalmakról, egy olyan időszakról, amely (jó esetben) csak egyszer adódik egy ember életében. Élvezzétek ki minden egyes pillanatát!

ELÉRHETŐSÉGEK:
Honlap: www.musorvezeto.net
Facebook: facebook.com/musorvezeto.net
Instagram: instagram.com/ambrustamas_musorvezeto
Linkedin: www.linkedin.com/in/tamasambrus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.