1 esküvői szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal Tóth Robival és Szimjon Timivel, a TóthSzimjon csapatával ismerkedhettek meg.

1. MIKOR KEZDTETEK EL GRAFIKÁVAL FOGLALKOZNI?
Konkrétan grafikával már több, mint 10 éve foglalkozunk. Kezdetben céges arculattal, bannerekkel, névjegykártyákat készítettünk. A meghívó irányt 2019 elején kezdtük el a saját esküvőnkre készülve és fokozatosan növekszünk, egyre több, újabb és újabb papíráru áll rendelkezésre az oldalunkon.

2. MELYEK A LEGGYAKORIBB TÍPUSÚ MEGHÍVÓK?
Mi azt tapasztaltuk, hogy időszakonként változik a párok igénye. Például tavasszal több elegáns, csillogó és aranybevonatú igény érkezik. Ősszel pedig minél egyszerűbb, vintage és legyező típusú meghívókat keresnek.

3. MINDEN ÉVNEK MEGVANNAK A MAGA SLÁGER SZÍNEI ÉS MOTÍVUMAI? MIT GONDOLTOK, IDÉN MI LESZ AZ?
Kettőt emelnék ki. Megnéztük az elmúlt 5 évben országosan melyek voltak a népszerű termékek. Ami folyamatos az idő múlásával mindig népszerű: a csipke mintás, lézervágott meghívó.
2020 slágerre pedig transzfer (áttetsző) meghívó lesz. Ennek is van papír és plexi változata, ami már most januárban nagyon keresett és nem csak nálunk.

4. GYAKRAN KERESNEK MEG TITEKET HATÁROZOTT ÖTLETEKKEL?
Igen és mi imádjuk. Sokan azzal keresnek fel, hogy láttak külföldi oldalakon meghívókat és mi azt eltudnák-e készíteni. Természetesen igen! Számunkra egyszerre kihívás és élmény az ilyen fajta munka.

5. JELLEMZŐ, HOGY A MEGHÍVÓ MINTÁJA, SZÍNVILÁGA VÉGIG KÍSÉRI AZ EGÉSZ ESKÜVŐT (PL. DEKORÁCIÓ, ÜLTETŐKÁRTYÁK, KOSZORÚSLÁNYOK RUHÁJA STB)?
Mindig. Számunkra ez nagyon fontos.
Kétféle menyasszony van, az egyik pontosan tudja mit akar, mert már kitalálta az egész esküvő dekorációját. A másik, pedig az akinek megkérték a kezét és azzal kezdi, hogy lefoglalja a szolgáltatókat. Így jut el hozzánk is. Szeretne meghívót. Ilyenkor többnyire a többség meglepődik, hogy nálunk az első kör egy kellemes beszélgetés. Ahol átbeszéljük milyen színvilágban gondolkodnak, milyen virágot szeretnének, milyen mintájú, anyagú lesz a dekoráció, hogy ez alapján személyre szabott meghívókat és egyéb papírárut készíthessünk el nekik.

ELÉRHETŐSÉGEK:
E-mail: szimjon.toth [kukac] gmail.com
Honlap: http://tothszimjon.hu/

TOVÁBBI INTERJÚK ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÓKKAL: https://www.nuptia.hu/category/eskuvoi-szolgaltato/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.