Mi jut eszedbe, ha azt mondom: vőfély? Népies ruhába bújt, nagy hangú, vicces úriemberre, ugye? De mi van, ha egy csodaszép fiatal lány kezd vőfélykedésbe?
A mostani bejegyzésben Hegedűs Evelinnel vőfély mutatkozik be Nektek az “1 szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz” sorozatunk keretében.

1. MIKOR KEZDTÉL EL VŐFÉLYKÉNT DOLGOZNI?
2015 őszén tettem eleget az első felkérésemnek, amit egy hónapon belül másik kettő követett, így kezdődött a munkásságom.

2. MIÉRT FONTOS, HOGY LEGYEN VŐFÉLY EGY ESKÜVŐN?
Leginkább azért, mert nagy terhet vesz le az ifjú pár válláról. Egy jó vőfély a jó ízlés határain belül mozogva szórakoztatja a násznépet, sőt alkalomadtán velük együtt mulat. Irányítja az eseményeket, de nem csak arra van gondja, ami a nagyközönség előtt történik, hanem arra is, ami a háttérben zajlik: összefogja a szolgáltatókat, ügyel minden apró részletre. Úgy is mondhatnám, hogy a vőfély a pár bizalmasa, belső embere.

3. SZOKTATOK-E SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI A PÁROKKAL AZ ESKÜVŐ ELŐTT, HOGY ÁTBESZÉLJÉTEK A RÉSZLETEKET, VAGY INKÁBB TELEFONON/E-MAILBEN TESZITEK?
Én abszolút a személyes találkozás híve vagyok: fontosnak tartom, hogy lássák a fiatalok, hogy kivel állnak szemben, kire bízzák rá a közös életük egyik legfontosabb napjának a vezénylését. Személyes beszélgetés alatt jobb lehetőség nyílik megismerni a másik embert, nem mellesleg kényelmesebb is megvitatni a részleteket így.Természetesen ha a pár külföldön él, és nincs lehetőség a személyes találkozóra, akkor bevetjük a modern technika csodáit.

4. MELYIK A KEDVENC RÉSZED EGY ESKÜVŐN?
A kedvencem az az apró mozzanat, ami minden esküvőn megtörténik legalább egyszer, de a külső szemlélőnek figyelnie kell, nehogy lemaradjon róla: egy összenézés, lopott mosoly, vagy kézszorítás a fiatalok között, mikor lélekben megállnak egy pillanatra a pörgő események sodrásában és kiül az arcukra: „Igen, ez most tényleg megtörténik velem, és az emberrel, akit a világon a legjobban szeretek.”

5. MIT TANÁCSOLNÁL A PÁROKNAK, MI A LEGFONTOSABB AZ ESKÜVŐ NAPJÁN?
Azt tanácsolom, hogy élvezzék ki a nagy nap minden percét, mert túl gyorsan elrepül. Egyik pillanatban még a reggeli készülődés köti le őket, a másikban pedig már az utolsó vendégtől búcsúznak el hajnalban.

ELÉRHETŐSÉGEK:
Facebook: facebook.com/evelinvofely
Weboldal: www.evelinvofely.hu

További esküvői szolgáltató bemutatkozását olvashatod oldalamon: http://www.nuptia.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.