1 szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal Czipták Krisztiánnal ismerkedhettek meg.

1. MIKOR KEZDTÉL EL ESKÜVŐI DJ-KÉNT DOLGOZNI?
2011 óta foglalkozom esküvőkkel, de 1998/99 szilveszterén csináltam az első 100 fős házibulimat 13 évesen, már akkor saját technikával. 2020-ra jelenleg már 39 esküvőm van, szóval csak 2-3 szabad szombatom van április elejétől október végéig.

2. AZ ORSZÁG MELY TERÜLETEIN VÁLLALSZ ESKÜVŐKET?
Leginkább a Kelet-Magyarországi régiókban, de azt szoktam mondani, hogy a Duna vonalától keletre, 1-2x kivételt teszek és messzebb is megyek, de csak szezonon kívül, vagy ismerős kérésére.

3. SZOKTÁL-E SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI A PÁROKKAL AZ ESKÜVŐ ELŐTT, HOGY ÁTBESZÉLJÉTEK A RÉSZLETEKET, VAGY INKÁBB TELEFONON/E-MAILBEN TESZITEK?
Az esetek 90%-ában tudunk találkozni személyesen nálam az irodámban, ahol átbeszélünk minden részletet és megírjuk a szerződést. A maradék 10%-ban pedig skype vagy messenger videóbeszélgetéssel oldjuk meg ugyanezt, ami után e-mailben kommunikálunk.

4. MELYIK A KEDVENC RÉSZED EGY ESKÜVŐN?
Amikor a távozó vendégek odajönnek megköszönni, hogy nagyon jók voltak a zenék 🙂

5. VAN ESETLEG EGY MÓKÁS/MEGHATÓ ESKÜVŐI TÖRTÉNETED, AMI SZÍVESEN ELMESÉLNÉL?
Minden esküvő egyedi, de nekem is vannak kedvenceim minden évben 1-2, ami annyira jól sikerül, hogy bármikor elfogadnám a sajátomnak is.
Az a baj, csak olyan mókás történeteim lennének, aminél az alkohol közrejátszott, mind a násznép, mind a pár részéről, de talán egyet megemlítenék, amikor a Menyasszony menyasszonytánc közben beesett az asztal alá 🙂

ELÉRHETŐSÉGEK:
Honlap: CK média esküvői dj – www.ckmedia.hu
E-mail: djczipi {kukac} gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.