1 szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal Tóth Lászlóval ismerkedhettek meg.

 1. Mikor kezdtél el esküvői dj-ként dolgozni?
  Több megkeresés után, 2016-ban vállaltam el az első esküvőt melyre egy olyan pár kért fel, akik korábban rendszeresen jártak a bulijaimra.
 2. Az ország mely területein vállalsz esküvőket?
  Hivatalosan az ország egész területén, de a felkérések nagyrésze, Budapest és környékéről valamint a Dunántúlról érkezik.
 3. Szoktatok-e személyesen találkozni a párokkal az esküvő előtt, hogy átbeszéljétek a részleteket, vagy inkább telefonon/e-mailben teszitek?
  Ha van rá lehetőség, akkor már az elején is szoktam javasolni a személyes találkozót mindenféle megkötés és foglalási kötelezettség nélkül, így már az elején kiderül, mennyire vagyunk szimpatikusak egymásnak és könnyebben tudunk egyeztetni, mit is szeretnének a nagy napon.
 4. Melyik a kedvenc részed egy esküvőn?
  A nyitótánc, mivel ezután már nagyrészt a zenéről és táncról szól a lakodalom és én is aktívan részt veszek a hangulat alakításában.
 5. Van esetleg egy mókás/megható esküvői történeted, ami szívesen elmesélnél?
  Nagyon sok van, de ami idén történ, olyat ritkán tapasztalok. Júliusban az erdő közepén egy szabadtéri esküvőn zenéltem, ahol a „táncparkett” felett semmilyen fedés nem volt. Éjjel 11-kor elkezdett esni az eső, de ez nem vette el sem a pár sem násznép kedvét a tánctól. Több órán át, hajnali 3- ig zuhogó esőben, bőrig ázva táncolt szinte mindenki.

ELÉRHETŐSÉGEK:

https://djazeskuvore.hu/
https://www.facebook.com/djazeskuvore
e
mail: info [kukac] djazeskuvore.hu

Megtalálsz minket a legismertebb közösségi oldalakon is:

Facebook: https://www.facebook.com/nuptiaeskuvo

Instagram: https://www.instagram.com/nuptia.eskuvo/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.