Az esküvőszervezés nagyon sok stresszel járhat. A most következő cikkben összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy az esküvőd megszervezése igazán örömteli feladat legyen.

Az öt legjobb tipp, hogy ne legyen teher az esküvőszervezés

1. Lehetőség szerint különíts el időt az esküvőszervezésre. Ne a napi munkád “lopott” perceiben kezd el keresgélni a megfelelő ruhát. Szánj minőségi időt a keresgélésre, így biztos lehetsz benne, hogy minden lehetőséget átnézel, és jól megalapozott döntést hozol.
Készíts elő egy jegyzetfüzetet, vagy nyiss meg egy excelt, amiben vezetheted az ajánlatkérőket, az ötleteket, vagy bármit, ami menet közben eszedbe jut.

2. Üljetek le pároddal, és egy pohár bor mellett beszéljétek át az esküvő főbb paramétereit.
A legfontosabbak:
– kis vagy nagy létszámú esküvőt szeretnétek
– mi a költségvetésetek.
Ha ez a két nagyon fontos paraméter megvan, kezdődhet a szervezés.

3. Tűzzetek ki határidőket!
Megkönnyíti a munkátokat, ha lesz egy határidő, amikorra el kell dönteni a részleteket. Ez nem azt jelenti, hogy a helyszín megtalálásakor már tudnod kell, milyen karkötőd lesz majd. Legyenek mérföldkövek, melyek végigvezetnek a szervezés folyamatán. A nuptia esküvő oldalon hasznos “to do” listákat találsz, melyeket érdemes követnetek.

4. Bízzatok a szolgáltatóitokban!
Egy esküvőszervező, ceremóniamester már a kezdeti szakaszban is sok hasznos tanáccsal ellát Titeket. Tapasztalataikra érdemes hagyatkozni. A ceremóniamester, szertartásvezető rengeteg tippel elláthat benneteket.

5. Tartsatok szünetet as esküvőszervezés során!
Egy idő után úgy érezhetitek, hogy minden szabad pillanatotokban csak az esküvőről beszéltek. Esetleg kisebb viták is előfordulhatnak az eltérő elképzelések miatt. Ilyenkor vegyetek egy nagy levegőt, és néhány napra hagyjátok abba a szervezést. Figyeljetek egymásra, menjetek el kirándulni, wellnessezni.
Feltöltődve ismét könnyebb lesz belevágni a szervezésbe.

Összefoglalva

Legyen elegendő időd az esküvőszervezésre, bízz a szolgáltatókban, ne feledjétek el a legnehezebb pillanatokban sem, hogy mennyire szeretitek egymás!
Cikkeinkben lépésről-lépésre végigvesszük az esküvőszervezés menetét. Kattints:
https://www.nuptia.hu/category/eskuvoszervezes/todo_lista/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.