1 esküvői szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal Gazsó Gábor fotós bemutatkozását olvashatjátok.

 1. Mikor kezdtél el dolgozni, mint fotós?
  Gazsó Gábor vagyok, a FotoArt.hu tulajdonosa. Gyerekkorom óta fotózom, most már hosszú évek óta főtevékenységként. Családokat, portrékat, szerelmet, maszatos kezeket, babaillatot, – az élet minden fontos pillanatát megörökítem. Szeretem az embereket és szeretem, amikor őszinte, érzelmekkel teljes fotókkal tudom megajándékozni a párokat, családokat. Fontosnak tartom a személyes kapcsolatot és az őszinteséget.
  Az életben vannak olyan események, amik megérdemlik, hogy a legjobb, legtökéletesebb módon örökítsük meg azt. Az esküvői fotózás, jegyes és páros fotózás, kismama és keresztelő fotózás, egy- egy családi összejövetel pontosan erről szól és ebben tudom a maximumot hozni az ügyfeleimnek.
 2. Az ország mely területein vállalsz esküvőket?
  Magyarország területén és külföldön is szívesen vállalok esküvői fotózást. Budapesten és Pest közelében kiszállási díj nélkül.
 3. Melyik a kedvenc részed egy esküvőn?
  Szeretem a vicces és váratlan helyzeteket, amit az élet rendez. Ilyenkor rengeteg érzelmet lehet lencsevégre kapni.

  Egy legutóbbi példa, amikor a margitszigeti Szent Mihály kápolnában a pap eltévesztette a vőlegény nevét. Kérdezi a menyasszonytól:

  És te Katalin, akarod-e hites férjedül az itt jelen lévő Józsefet…
  Katalin rezzenéstelen arccal válaszol: Igen akarom LÁSZLÓ-t!
  Egy pillanatig döbbent csend a kápolnában, majd a pap és mindenki nevetésben tört ki.
  A legjobb képeket nem lehet megrendezni, ez jön magától. Nekem, mint fotósnak csak annyi a dolgom, hogy a megfelelő pillanatban nyomjam meg az exponáló gombot.
 4. Ha egy szót mondhatnál a pároknak, mi a legfontosabb dolog az esküvő napján, mi lenne az?
  Öröm.
  A Nagy Nap hatalmas öröm az ifjú párnak, a családnak, a barátoknak. Felvállalják egymást, férj és feleség lesznek, nyilvánosan kifejezik, hogy a másikkal akarják leélni az életüket. Örülök, hogy részese lehetek az örömüknek és olyan értéket adhatok át, ami méltó helyen lesz a
  családi albumban.
 5. Volt olyan szituáció, amit improvizálva kellett megoldanod egy esküvő fotózása során?
  Fotózás során felkészültnek kell lenni a nem várt helyzetekre. A jegyespárral együtt hetekig tervezzük a helyszínt, az időpontot, a napszakot, mégis előfordulnak nem várt helyzetek, amikor az én felelősségem is, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a helyzetből. Ilyenkor lehetőségem van, hogy nem csak, mint szolgáltató, hanem mint egy jóbarát segíthessek.
  Íme néhány példa a múltból:
 • Nem ért oda időben a CM, ezért mikrofont ragadtam és segítettem amíg megérkezett.
 • Egy vendég balesetet szenvedett, egyedül nehezen tudott közlekedni. Ezért az alkalom után hazavittem őt, hogy ez se a pár gondja legyen.
 • A szertartásvezető mikrofonállványa hiányzott, így az én lámpaállványomból rögtönöztünk egyet neki.
  Néha ezek egészen apró dolgok, de a pillanat forgatagában ott és akkor jelentős. Tudom, ha én lennék hasonló helyzetben nekem is milyen sokat jelentene egy segítő kéz.
  Azt tapasztalom, hogy a nagy napon sokszor feszültek a párok, ezért egy-egy vicc, a jókedv átsegít a nehéz helyzeteken is. Célom, hogy többet adjak, mint ami szakmailag elvárható és ebben sokat segít a humor és a pozitív hozzáállás.
ELÉRHETŐSÉGEK:

Facebook: www.fotoart.hu
Telefonszám: +36-⁠20-⁠572 9097
Email: info [kukac] fotoart.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.