3 DIY gyűrűtartó a Nagy Napra

Nézelődtem kedvenc oldalamon, a Pinteresten. Ezúttal 3 különböző stílusú ötletet hoztam. Mindegyik gyűrűtartó különlegessége, hogy ha szeretnéd Magad is el tudod készíteni.



Klasszikus gyűrűtartó párnák

Nagyon népszerűek a klasszikus gyűrű hordó párnácskák.
Díszíthető hímzéssel, csipkével, selyemszalaggal, művirággal, vagy mint az utolsó képen láthatod, velúrbőrből kivágva a mintákat.
Mindhárom esetében azonos elem a szép szalag, melyekkel biztonságosan rögzíthetitek a gyűrűket a párnához. Ez különösen fontos, ha egy kisgyerek lesz a gyűrűhordozótok, nehogy lepottyanjanak az ékszerek. Laza masnit kössetek, így könnyen le tudjátok majd venni a gyűrűhúzás pillanatában.

Hímzőrámába helyezett gyűrűtartó

Nagyon különleges megoldás, ha a hímzőráma szolgál keretként a gyűrűtartónak. Az interneten rengeteg ötletet találsz, hogy megvalósíthasd álmaid hímzését. Ha Te esetleg nem tudsz hímezni, az interneten rengeteg oktatóanyagot találsz a témában, vagy Anyukád, Nagymamád biztosan nagyon szívesen elkészíti Nektek ajándékként.
Hímzőrámát könnyen beszerezhetsz rövidáru boltokban.

 

Fából készült gyűrűtartó

Ebbe a projektbe a vőlegényed is beszállhat. Már igényel néhány szerszámot is, de viszonylag egyszerűen elkészíthetőek.
Fából készült tartók, akár alkoholos filccel, akár pirográffal feliratozva. Természetközeli, rusztikus hangulatú esküvőkre tökéletes megoldás mindegyik verzió.

 

Képek forrása: pinterest