Ha igazán természetközeli esküvőre vágytok, szívből ajánlani tudom a Kertek Alja Rendezvényhelyszínt.
A Budapesttől 50 km-re található pázmándi helyszín természetközeli, meghitt, fiatalos környezetet kínál házasodni vágyó pároknak. A délutáni szertartástól a hajnalig tartó buliig rendelkezésre áll az eseményekhez illő színterekkel, illetve a rugalmasan választható, alakítható és elhelyezhető enteriőrrel.
Széleskörű partneri együttműködéseikkel a berendezésre, a szervezésre, illetve a profi lebonyolításra is van megoldásuk, így festői környezetben és valódi harmóniában élvezhetitek az örömteli hangulatot.

Készítettem egy rövid interjút Babinszky Dániel-lel erről a csodálatos helyszínről.


Mikor tartottátok az első esküvőtöket? Milyen tapasztalataitok vannak?
Az első esküvőt 2020 szeptember 4-én tartottuk, közvetlen a nyitásunk után. A legemlékezetesebb dolog máig az, hogy szinte az egész násznép körbefotózta a tavat és a szigetet, sokan oda is jöttek gratulálni hozzánk, hogy milyen gyönyörű a helyszín.Tartotok-e helyszíni polgári szertartást? Milyen lehetőségek/helyszínek vannak?
Van lehetőség a szertartást is megtartani nálunk, a Kertek Alja Szigetét szoktuk helyszínnek javasolni a meghittsége, és a fotók szempontjából nem elhanyagolható háttere miatt, de a tópart is abszolút megfelelő színtere lehet a polgári ceremóniának.


Mennyire messze találhatóak templomok?
500 m-re a pázmándi katolikus templom, 5 perc autózásra pedig a verebi református templom is elérhető.Milyen lehetőségek vannak parkolásra?
A helyszín közvetlen bejáratánál van kialakítva privát parkoló.
Milyen lehetőségek vannak arra az esetre, ha nem szeretnénk kizárólag kültéri esküvőt?
Nincs fedett helyiségünk, sátras esküvő megtartására van nálunk lehetőség. Annak érdekében, hogy ne préseljük ki a szuszt a természetből, 150 főben maximalizáltuk a fogadható vendégek számát.
Van saját éttermetek, cateringes cégetek?
Nincs, illetve kizárólagosságunk sincs semmilyen partnerrel.
Bevihetõ-e saját sütemény, torta, szeszes ital? Ezekre számoltok-e fel “dugódíjat”? Felszámoltok-e a torta felszolgálásáért külön díjat?
Természetesen igen, szeretnénk a lehető legnagyobb teret adni a házi készítésű dolgoknak, legyen szó süteményről, italról, vagy akár dekorációról.
Nyári esküvõ esetén van-e légkondicionálási lehetõség?
Természetesen van, a legtöbb sátorbérletes partnerünk ajánlatai között szerepel ez a lehetőség is, viszont erre nincs feltétlen szükség, mert nappal a fás környezet biztosít árnyékot, éjszaka pedig a tó miatt párásabb és hűvösebb a levegő.
Van-e lehetõség gyereksarok kialakítására, hogy a felnõttek is kényelmesen tudjanak szórakozni (etetõszékek, pelenkázási lehetõség stb.)?
A gyereksarkot szinte bárhol van mód kialakítani, a pelenkázási lehetőséget pedig a mosdóban tudjuk biztosítani.
Van-e szálláslehetõség a helyszínen, vagy környékén a távolabbról érkezõ rokonoknak és barátoknak?
A környező településeken van, erről szoktunk küldeni egy listát a pároknak az ajánlattal együtt.
Van-e helyszíni fotózásra alkalmas kerthelyiség, vagy szép belsõ tér?
Az egész birtok rendelkezésre áll, illetve a gyönyörű panoráma miatt a pázmándi szőlőhegyet szoktunk javasolni a kreatív fotók elkészítésére.A dekorálással kapcsolatban milyen opciók közül tudnak választani a Párok? Ti biztosítjátok, esetleg saját dekorosokkal, vagy van lehetõség egyéni díszítésre is (ez esetben mikor mehetnek be a Párok díszíteni, és másnap meddig kell mindent eltávolítani)?
Ezt is a lehető legrugalmasabban kezeljük, így természetesen van lehetőség egyéni dekorálásra is. Az érkezés, díszítés és a távozás, bontás dátumát minden esetben egyénileg pontosítjuk a saját, illetve a párok preferenciái alapján, attól függően mondjuk, hogy másnap van e rendezvényünk, vagy a pár milyen távol szállt meg.

Elérhetőségek

Honlap: http://kertekalja.hu
Facebook: https://www.facebook.com/kertekalja/
Instagram: https://www.instagram.com/kertekalja/
Mobil: (70) 489 8940

Nuptia.hu vélemény:
  • Dániel az interjú előtt egy csodaszépen elkészített, gazdagon illusztrált ajánlót küldött nekem pdf formátumban. Ebben gyönyörű, hangulatos fotókon mutatják be, hogy mennyire természetközeli is ez a helyszín. Nagyon szerettem nézegetni, igazi, profi munka
  • A bemutatkozó videó is teljesen elbűvölt. Imádom a hatszögletű boldogságkaput, a szépséges fahidacskát. Azonnal elindult a fantáziám, hogy egy szuper dekoros segítségével mennyire csodálatos tündérországot lehetne kialakítani, úgy, hogy megmarad a természetközelisége, igazodva az alapból remek adottságokhoz és kiemelve azt.
  • A honlap egyenlőre kevés infomációt tartalmaz, de e-mailben személyre szabott ajánlatot kaphattok, nincsenek konkrét csomagajánlatok, így igazán egyedi esküvőtök lehet
  • mindenképpen ajánlom ezt a csodálatos helyszínt, ha mesebeli esküvőre vágytok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.