Holnap elérkezik az év utolsó napja. A koronavírus miatt nagyon sokan kényszerülünk otthon tölteni az estét. A vidám percekért hoztam 3 szuper, ketten is játszható számítógépes játékot, mellyel garantált a szórakozás. Nem kell más, csak két kontroller, hogy könnyedén irányítani tudjátok a karaktereket.
Mi mindhármat kipróbáltuk, nagyon ajánljuk mindenkinek!

1. Overcooked és Overcooked2

Ebben a bájos játékban szakácsokként kell egyre nehezedő pályákon egymással együtt működve időre elkészíteni a különböző bonyolultságú ételeket. A játék lényege a folyamatos kommunikáció, minden pálya elején érdemes tanulmányozni a feladatot, és átbeszélve kiosztani, hogy melyik fázist melyik szakács készíti el. Néhány pályán arra is figyelni kell, hogy ne nehezítsd meg a partnered dolgát például azzal, hogy elé lépsz, lelököd véletlenül valahonnan stb. A nevetés garantált. A pályákat 3-4 perc alatt kell teljesíteni, mégis hosszú órákra le tud kötni ez a bájos grafikájú játék.

Portal 2

Személyes kedvencünk 🙂
Ebben a játékban két, imádnivalóan aranyos robotot kell irányítanunk. Egy eszement, több emeletből, és rengeteg feladatból álló tesztpályát kell együttműködve teljesíteni. A tesztet egy GlaDOS nevű számítógép irányítja, akinek a szarkasztikus humora egy újabb adalék ehhez a fantasztikus játékhoz. Az általunk irányított két robot úgynevezett “portált” tud létrehozni, mellyel könnyen tudjuk változtatni a helyünket, ugrálva a térben.
Komoly logikai feladványokat kell megoldani, órákon át lehet agyalni a különböző pályákon.

Move or Die

Totális őrület Szilveszter éjszakájára! – A játék, ami próbára teszi a szerelmeteket, barátságotokat (jó értelemben).
A játék lényege a címében található: folyamatosan mozogni kell, különben felrobban a kis figuránk. Az alig 1 perces pályák során egymást segítve, vagy éppen akadályoztatva kell megoldani a feladatokat.
Azonban vigyázzatok: a játék nem feltétlenül kooperatív, inkább egymás ellen játszotok majd!
Online azonban játszhattok csapatban mások ellen! – Akár a barátaitokkal megbeszélve egy online partyt Szilveszterre.


Ezt a három szuper játékot hoztam Nektek ma, remélem, találtok benne Számotokra szimpatikusat. Ha van esetleg tippetek, milyen hasonló, ketten is játszható számítógépes játékok vannak még, írjátok meg kommentben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.