Ezúttal Szenkovits Adrienn válaszolt nekünk 1 szolgáltató – 5 kérdés – 5 válasz sorozatunkban.

1. Mikor kezdtél el grafikával foglalkozni?
2017-ben kezdtem el grafikusként dolgozni, leginkább logó tervezéssel, weboldal tervezéssel és különféle bannerekkel és szórólapokkal foglalkoztam. 1 éve vagyok vállalkozó, és a barátnőm esküvőjére én készítettem a grafikákat, a meghívótól elkezdve, az ültetésen át, a menülapig. Nagyon egyedi, figurás grafikát kértek, így tényleg teljesen személyre tudtam nekik szabni. Rendkívül élveztem ennek az elkészítését, ezért kezdtem el esküvői grafikákkal is foglalkozni, és most épp a saját esküvőmre tervezem a meghívókat.

2. Melyek a leggyakoribb típusú meghívók?
Ez évszaktól is függ, de például a vintage és a greenery stílus még mindig nagyon divatos. Formáját tekintve pedig a legyező típusú és az egyszerűbb, kinyitható, de találkoztam már négyzetes formátummal is.

3. Minden évnek megvannak a maga slágerszínei és motívumai. Mit gondolsz, 2021-ben mi lesz az?
Igyekszem mindig követni a trendekek, és sok külföldi oldalt szoktam böngészni. Az átlátszó, akril meghívók idén is nagyon népszerűek lesznek, illetve a lézerrel vágott csipkés minta is. Idén egyre népszerűbb lesz a környezetbarát papírból készült meghívó és a viaszpecséttel való boríték díszítés. Ami szinte sose megy ki a divatból, az a virág motívum, ezt különféle stílusokkal nagyszerűen lehet ötvözni, legyen szó minimalista vagy egy vintage designról. A színek ugyanúgy változhatnak évszaktól és stílustól függően, de idén divatos például a halványzöld (sage green) és a halványrózsaszín párosítás.

4. Gyakran keresnek meg Téged határozott ötletekkel?
Szerencsére igen! Szeretem, ha egy párnak határozott elképzelései vannak, úgy én is jobban fel tudok készülni a megbeszélésre, ki tudom egészíteni az ötleteiket és tanácsot is tudok adni. Természetesen szívesen segítek azoknak a pároknak is, akiknek nincs határozott elképzelésük, de ott egy hosszabb beszélgetésre van szükség, hogy jobban megismerjem őket és a stílusukat, és akár közösen keresünk inspirációkat és ötleteket.

5. Jellemzõ, hogy a meghívó mintája, színvilága végig kíséri az egész esküvõt (pl. dekoráció, ültetõkártyák, koszorúslányok ruhája stb.)?
Igen, jellemző. Volt olyan, hogy megvártam, míg a pár egyeztet a dekoros céggel, hogy a végleges színekhez igazítsam a meghívót és később a többi grafikát, hiszen így lesz igazán nagy az összhang, amit nagyon fontosnak tartok. És természetesen nem csak a színek meghatározóak, hanem az esküvő stílusa, a dekoráció és a pár személyisége is. Mindig bíztatom őket, hogy nyugodtan küldjenek nekem képeket az elképzeléseikről, de ne csak a grafikáról, hanem kompletten az egész esküvőről. Így jobban rá tudok hangolódni a munkára.

SZENKOVITS ADRIENN ELÉRHETŐSÉGEI:
Weboldal: https://szenkovitsdesign.hu/
Email: szenkovits.design [KUKAC] gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/szenkovitsdesign/
Instagram: https://www.instagram.com/szenkovits_design/

ÉRDEKES LEHET SZÁMODRA: esküvőszervezéssel kapcsolatos cikkeinket megtalálod a következő linken: https://www.nuptia.hu/category/eskuvoszervezes/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.