“1 szolgáltató – 5 kérdés – 5 válasz” sorozatunk kérdéseire ezúttal Kóczián Tamás válaszolt nekünk.

 1. Mikor kezdtél el fotósként dolgozni?
  Dolgozni nagyjából 6 évvel ezelőtt kezdtem, ez előtt már néhány évig fotóztam hobbiból. Az első munkáim fesztiválfotózások voltak, illetve ismerősök, egyetemi csoporttársak esküvőfotózása.
 1. Az ország mely területein vállalsz esküvőket?
  Az ország egész területére járok esküvőket fotózni, sőt külföldi esküvő / jegyes fotózás is tervben van néhány párral, amint alábbhagy a vírushelyzet. Különösen szeretem a kevésbé lakott területeket, hegyeket, erdőket
 1. Melyik a kedvenc részed egy esküvőn?
  Nincs kimondottan kedvencem. Volt olyan esküvő, ahol a pár egymásnak tett fogadalma olyan meghatóra sikerült, hogy én is a könnyeimmel küszködtem, van, hogy a páros kreatív fotózás sikerül nagyon jól, a táncos, bulis résznél szinte mindig van valami, amin lehet nevetni : )
 1. Ha egy szót mondhatnál a pároknak, mi a legfontosabb dolog az esküvő napján, mi lenne az?
  Nyugi! Ez a nap rólatok szól, nem bármilyen más körülményről. Ti legyetek nyugodtak és magabiztosak és minden jól fog menni. Élvezzétek a Nagy Napot!
 1. Volt olyan szituáció, amit improvizálva kellett megoldanod egy esküvő fotózása során?
  Persze. A legtöbb esküvőn nincs percre pontosan megtervezve minden, vagy, ha mégis, akkor millió oknál fogva csúszhat a program, ez szerintem teljesen természetes, és nem is kell aggódni miatta. Egy-egy program változáskor gyorsan kell alkalmazkodni a kialakuló helyzethez. Például amikor egy kinti ceremónia hirtelen vihar miatt egy sötétebb, benti teremben lesz megtartva. Ekkor érdemes még egyszer átgondolni a használt felszerelést, felmérni a terepet, és persze mindeközben segíteni beszervezni a násznépet, díszletet, székeket, stb. : )
  Volt, hogy szakadt ruhát / gombot kellett varrni, ezért mindig van a fotós táskámban egy kis készlet tű / cérna egyéb „életmentő” apróságok mellett.
  Fotósként azon kevés emberek közé tartozol, akik szinte teljesen végig kísérik a párt az esküvő napján, így a tárgyi felkészültség mellé elengedhetetlen, hogy lelkileg is tudd támogatni őket.

  ELÉRHETŐSÉGEK:
  weboldal: weddingthyme.com
  e-mail: hello@weddingthyme.com


KAPCSOLÓDÓ CIKK: https://www.nuptia.hu/2020/11/03/eskuvoszervezes-lepesei-09-talaljatok-meg-a-fotosotokat/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.