vanyur production borító

A Vanyur Production fotós párossal beszélgettünk. Ha összeszokott fotósok dolgoznak a Nagy Napon, biztos lehetsz benne, hogy minden fontos pillanat megörökítésre kerül majd.

Photo by: Vanyur Production (www.vanyur.hu)
 1. Mikor kezdtetek el fotósként dolgozni?
  Nehéz egy konkrét időpontot mondani, ráadásul el is térő kettőnk esetében. 7 éve alkotunk egy párt és Dominik már a kezdetektől kutatta az alkalmakat, hogy mikor tudna fényképezni, akkor leginkább még engem fotózott és telefonnal. Aztán jött az első fényképezőgép vásárlás, majd sok sok gyakorlás, tanulás és szép lassan eljutottunk oda, hogy én a „modell” szerepemet inkább fotós szerepre váltottam és azóta is minden szabadidőnket igyekszünk kihasználni arra,hogy fejlesszük magunkat, a tudásunkat annak érdekében, hogy minél színvonalasabb képeket készíthessünk a párjainknak, akik bizalmat szavaztak nekünk. Közösen esküvőket 3 éve fotózunk, előtte leginkább családi fotózásokat, portré fotózásokat vállaltunk.
 2. Az ország mely területein vállaltok esküvőket?
  Jelenleg Budapesten élünk, de természetesen az ország egész területén fotózunk esküvőket! Kifejezetten szeretünk új helyeket felfedezni, így örömmel vállalunk távolabbi megrendeléseket is.
 3. Melyik a kedvenc részetek egy esküvőn?
  Nehéz kiemelni kimondottan egy kedvenc részt az esküvő napjáról. Inkább pillanatokat tudnánk mondani, amiket kihívás jól megörökíteni és hatással van a nézőre. Ilyenek az őszinte hangulatú és érzelmű reakciók, amiket nagyon szeretünk fotózni, mert tudjuk,hogy mekkora élményt fog jelenteni majd a párnak,amikor visszanézik. Például, amikor a vőlegény elsőnek megpillantja a menyasszonyt, a szertartások csúcspontjai, a táncparketten kibontakozó vidámság, önfeledt jókedv és az est folyamán felszabaduló gátlások. Ezek nem portfólió képek és nem is feltétlen tudják eladni magukat, hiszen a társadalom nagy része, nem az ilyen képeket szereti megosztani magáról. Viszont amikor átnézik az emberek az esküvőjükről készült képanyagot, akkor ezek a képek lesznek számukra a legértékesebbek, mert ezek tudják az idő múlásával is a legjobban visszaadni a Nagy Nap hangulatát és érzelmeit. Hisszük, hogy a jó esküvői képek legfőbb szerepe az boldogság és az érzelem kifejezése, ami által újra átélhetőek az emlékeink a múltból. Amikor az örömapa meglátja a kislányát talpig pompában és elsírja magát, amikor a pár köszönetet mond az örömszülőknek, amikor a 80 éves nagyszülő a fiatalokat megszégyenítve ropja a táncparketten az unokájával, amikor az emberek már nem szomjasok és önfeledt bulit rendeznek és csápól az egész násznép. Nem hiába a kreatív fotózások alkalmával is ezeket a pillanatokat, reakciókat szeretnék előcsalogatni a párjainkból, minél több interaktív feladattal.
 4. Ha egy szót mondhatnátok a pároknak, mi a legfontosabb dolog az esküvő napján, mi lenne az?
  Élvezzétek! Apró baki, csúszás minden esküvőn van és biztosak vagyunk benne,hogy 20 év múlva nem ezekre fogtok emlékezni, hanem a nevetésekre, igenekre és az óriási mulatásokra.

Ez a Nap a Ti napotok, olyan emberek lesznek körülöttetek, akik az életetek részei, így nem kell rágörcsölnötök.
Csak egymásra koncentráljatok és csak a pozitívra!

Ugrits Eszter – VANYUR Production
 1. Volt olyan szituáció, amit improvizálva kellett megoldanotok egy esküvő fotózása során?
  Az első esküvőink közül az egyik esküvőn történt meg, hogy vőfély hiányában nem lett előre bejelentve a nagy csoportkép időpontja és amikor oda kerültünk, akkor vettünk észre,hogy hiányzik az örömanya. El is indult a keresése, de mivel már mindenki beállt a megfelelő helyre és a pár sem akarta az időt húzni, ezért elkészültek a képek az örömanya nélkül. Később készítettünk róla képet, így utómunkával be tudtuk vágni a képre, hogy mégse maradjon le a gyermeke esküvői csoportképéről. Azóta minden párunknak javasoljuk,hogy a nagy csoport képet rögtön a ceremónia után, még azelőtt ejtsék meg mielőtt szétszéledne a násznép.

Vanyur Production elérhetőségek:

Web: www.vanyur.hu
Mobil: + 36 30 719 9024

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK: https://www.nuptia.hu/2020/11/03/eskuvoszervezes-lepesei-09-talaljatok-meg-a-fotosotokat/


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.