Ismerkedjetek meg az Inanna Wedding csapatával!

Inanna Wedding igazán különleges márkanév. Honnan jött ez az elnevezés? 

Inanna a mitológia egyik népszerű alakja, Istennő, akinek erő, csábítás, szerelem, termékenység és házasság a védjegyei. Hiszünk abban, hogy minden nő Istennő, és meg tudjuk alkotni számára azt az egyedi ruhát, amiben ő a valaha legszebb.

Hogyan zajlik Inanna Weddingnél a tervezési folyamat?

Először a főbb alapanyagokat választjuk ki: gyöngyök, különféle selymek, háromdimenziós virágok, stb. Olyan finom kelméket keresünk és válogatunk, melyeket couture vagy hercegnői ruhákhoz használnak. A tervezés maga egy élet érzéssel kezdődik, mi szeretjük az extravaganciát és az eleganciát. Általában nincs konkrét elképzelés, csak az irány körvonalazódik, majd rengeteg rajz készül, és ezután elkezdődik a szabóbabával történő munka, amikor egyedi Inanna Wedding motívumokat hozunk létre. Olykor megtörténik az is, hogy a kezdeti iránytól menet közben eltérünk.

Honnan inspirálódtok tervezés közben?

Figyelemmel kísérjük az aktuális trendeket. Mindezen túl, az Inanna Wedding tervezője, Szilasi Andrea, nagyon színes fantáziával rendelkezik, akinek a legnagyobb öröm a tervezésben a szabadság és hogy a lehetőségek korlátlanul a rendelkezésünkre állnak. Partnere, Berki Antónia, aki több Európai és Ázsiai országban élt és beszél kínaiul, figyelme arra irányul, hogy a megtervezett ruhák lépést tartsanak a nemzetközi piaccal. Jelenleg leginkább a Bohém és a Vintage stílus vonz minket, ezen belül is főleg a gyöngyök, francia csipke és a természetközeliség, vagy az autentikus értékek újragondolva. Ez egy tökéletes kombináció így egyben.

Melyek a legkedveltebb anyagaitok és díszítőelemeitek?

A legkedvesebb anyagaink a hernyóselyem és a tiszta selyem. Ez nemes anyag, amelynek előállítása sokáig titkos volt és a „selyem utakon” érkezett keletről Európába. Csodálatos a lágysága és könnyedsége, azt ahogyan együtt lélegzik a bőrrel és szinte lebeg, suhan. Mozgás közben egyenest életre kel. Előszeretettel használjuk még a csipkét, a hímzett anyagokat, a gyöngyös díszítéseket. A francia csipke elemek gyakran motiválóak és saját alkotásra ösztönöznek, mint saját motívumok és minták létrehozása. Fő célunknak mondhatjuk azt, hogy természetes anyagokból alkossunk, és mivel Inanna egyben a természetesség Istennője is, így nem is lehetett jobb névadónk nála.

Hányan dolgoztok az Inanna Weddingnél? 

Az Inanna Wedding egy induló vállalkozás, és csapatunk folyamatosan növekedett, növekszik. A munkatársak megválasztásánál fő szempont a szakmai hozzáértés, és nem utolsó sorban a hasonló szellemiség, a természetesség, és a minőségi értékek megbecsülése.

Kiknek ajánljátok az Inanna Wedding ruháit? 

Inanna Wedding ruháinkat ajánljuk minden olyan menyasszonynak, vagy leendő menyasszonynak, akinek fontos, hogy olyan ruhája legyen amely elegánsan extravagáns, mind tervezésben mind kivitelezésben egyedi. Olyan személynek ideális, aki szereti a természetes anyagokat és a magas minőséget.

Amennyiben valaki szeretne egyedi Inanna Wedding ruhában férjhez mennyi, mennyi idővel az esküvő előtt kezdődjön el a tervezési folyamat? 

Ideális esetben szeretjük, ha 3 hónappal az esküvő előtt megkeresnek minket, mivel a finom kelméink korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, és szükséges időben le kell foglalni őket. Viszont, bizonyos esetekben gyorsrendelést is vállalunk. A ruhatervezés beszélgetéssel kezdődik, amikor csapatunk célja megismerni, megérezni a megrendelő stílusát és saját egyéniségét. Úgy gondoljuk csapatunk teljes mértékben rá tud hangolódni az ügyfél elképzeléseire, az ügyfél igényeit maximálisan figyelembe vesszük.

A menyasszonyok általában konkrét elképzeléssel érkeznek az Inanna Weddinghez, vagy esetleg együtt találjátok meg a személyiségéhez legmegfelelőbb darabot?

Ez teljesen változó. Alkalmazkodunk mindig a menyasszony igényeihez. Van amikor, egy már elkészült egyedi darab, vagy limitált számban készült menyasszonyi ruhát vásárol meg a menyasszony, de előfordul, hogy a konkrét elképzeléséhez tesszük hozzá a saját kreativitásunkat, ötleteinket. Arra is volt példa, hogy a film világából érkezett érdeklődés az Inanna Wedding ruhák iránt.

Általában hány ruhapróbát tartotok? 

Minimum 3 ruhapróbát tartunk, és legalább 5 találkozást, melyből két alkalmat az ismerkedésre szánunk. A Szerelem önmagában egy csodálatos dolog, a házasság pedig az a szép kötelék, amely a fizikai síkon is szimbolizálja ezt az egybekelést. Menyasszonynak lenni egy olyan életre szóló emlék, amely általában a nő életében az egyik legemlékezetesebb és legboldogabb nap. Ezért is szeretjük megismerni azt, akinek tervezünk.

Milyen terveid vannak a 2022-es szezonra? Készülsz esetleg valami újdonsággal?

Reméljük, hogy 2022-re kinyílik a világ és önfeledten tudnak készülni a menyasszonyok az esküvőjükre. Kézzel készült, vert csipkék tartanak most izgalomban bennünket, valamint a hímzések.

Elérhetőségek:

Facebook: https://www.facebook.com/Inanna-Wedding-104364897678114/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.