Ismerkedjetek meg egy tehetséges fotóssal, aki folyamatosan képzi magát, hogy egyre szebb és szebb fotókat készíthessen.

1. Mikor kezdtél el fotósként dolgozni?

15   éve foglalkozom alkotói fotográfiával, esküvőfotósként tavaly kezdtem dolgozni. Nagy lelkesedéssel vetettem bele magam és ez a lelkesedés azóta is töretlen. Stúdiófotókat is készítek a saját műtermemben és pont azt szeretem az esküvőfotózásban, hogy nagyon más kihívást jelent, pörgősebb, folyamatosan alkalmazkodni kell, változik a fény, a helyszín.

Éppen ezért szeretek mindent előre megtervezni, megismerkedni a párral, hogy közvetlen hangulatban tudjunk együtt dolgozni. Alapvetően vonzódom mindenhez, ami szép, szeretem megörökíteni a saját látásmódommal.

Lipcsei Tünde fotója

2. Az ország mely területein vállalsz esküvőket?

Bárhová szívesen utazom!

3. Melyik a kedvenc részed egy esküvőn?

Az egyik személyes kedvencem a készülődés, ilyenkor még van egy kis nyugalom, izgalmas várakozás, spontán, fesztelen képek készülnek az örömszülőkkel, közeli barátokkal. Van idő fotózni a ruhát, kiegészítőket, amit a menyasszony hónapok munkájával válogatott össze, el lehet merülni a színekben, részletekben. 

A másik kedvenc természetesen a kreatív fotózás, hiszen a fotósnak itt van a legnagyobb szabadsága. Talán ezek a legfontosabb képek, ezek kerülnek ki később a falra, családi albumba.

Szeretem megtalálni a pár személyiségéhez leginkább illő beállításokat, a tökéletes hátteret.

Lipcsei Tünde

Sokszor pedig a párnak van konkrét elképzelése egy-egy képről, amit már régen szerettek volna megcsinálni, ezek mindig nagyon jól sikerülnek. De legfontosabb a közvetlen hangulat, a jókedv, hiszen így tudnak a legjobb képek készülni.

4. Ha egy szót mondhatnál a pároknak, mi a legfontosabb dolog az esküvő napján, mi lenne az?

Nyugalom. Élvezzék ezt a napot!

Lipcsei Tünde munkája

5. Volt olyan szituáció, amit improvizálva kellett megoldanod egy esküvő fotózása során?

Igen, a legemlékezetesebb, amikor egy falusi templom előtti csoportképnél nem volt elég hely, így át kellett mennem az út túloldalára. Közben jöttek-mentek az autók, nehéz volt elkapni, hogy mikor lehet exponálni, ráadásul hangosan kellett kiabálni, hogy a násznép bármit is halljon abból, amit mondok. Végül az egyik képnél belekomponáltam egy traktort, a bámészkodó vezetővel együtt és végül az a kép lett az abszolút kedvenc.

LIPCSEI TÜNDE ELÉRHETŐSÉGEK:

Honlap: http://www.lipcseitunde.hu

Facebook: http://www.facebook.com/liptunde

Instagram: http://www.instagram.com/lipcsei_tunde/

Lipcsei Tünde munkája  - az ifjú pár
Lipcsei tünde munkája - ölelés
Lipcsei Tünde munkája - Te meg én

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK: https://www.nuptia.hu/2021/01/18/eskuvoi-fotozas-arak/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.