Igazán egyedi esküvői szertartást szeretnétek?

Egy beszédet, ami valóban Rólatok szól? 👰🤵
– ha a Nagy napon nem egy megszokott, ismert szöveget szeretnétek végighallgatni,

– ha szívesen visszaemlékeznétek, hogyan is találtatok egymásra,

– ha egyedi elképzeléseitek, ötleteitek vannak a szertartással kapcsolatban,

– ha a boldogító Igen-t nem egy megszokott helyen és/vagy időben szeretnétek kimondani, keressétek bizalommal Czene-Molnár Annamáriát.

Annamáriával beszélgettünk kicsit szertartásokról, megható pillanatokról.

1. Kérlek, mesélj kicsit magadról: Mikor és miért kezdtél el szertartásvezetőként dolgozni? Az ország mely területein vállalsz esküvőket?

[ Czene-Molnár Annamária ] Az esküvő világa mindig is tetszett, mindig arról álmodoztam, mikor lehetek majd én menyasszony és nagyon sokszor képzeltem el. Gimnazistaként nagyon tetszett az esküvő/rendezvényszervezés, de aztán valahogy mégis más irányba vettem az utat és ez sajnos félbe maradt. Most évek elteltével és túl a saját esküvőmön, úgy gondoltam, semmit sem veszíthetek, így megint rákerestem ezekre a tanfolyamokra és igazából most is először az esküvőszervőin gondolkodtam, de ahogy belebotlottam a szertartásvezetői tanfolyamba, egyből megtetszett. Nem is gondolkodtam sokat, beiratkoztam és nagyon jó döntés volt. Túl sok tapasztalatom még nincs, de felemelő érzés volt látni azt a meghatottságot, amit a beszédemmel értem el egy-egy szertartáson, minden percét élveztem. Igyekszem olyan beszédeket írni, ami valójában a kedves párról szól és magukra ismernek előadás közben. Jelenleg Nyíregyházán és a környéken vállalok megbízatásokat.

2. Szoktatok-e személyesen találkozni a párokkal az esküvő előtt, hogy átbeszéljétek a részleteket, vagy inkább telefonon/e-mailben teszitek?

[ Czene-Molnár Annamária ] Jelenleg a vírushelyzet miatt video-chat, beszélgetés formájában szoktam megtartani a konzultációkat.

3. Melyik a kedvenc részed egy esküvőn?

[ Czene-Molnár Annamária ] Az egyik legszebb rész szerintem a szertartás során a fogadalomtétel. Amikor a pár csak egymásra koncentrálva és figyelve örök hűséget fogadnak egymásnak.

” De számomra az is felemelő érzés, amikor a szertartás során, miközben tartom a beszédet és mindenki a párra és rám koncentrál, körbe nézni és látni a meghatottságot, legyen szó a fiatal párról vagy a násznép egyik tagjáról. “

4. Volt olyan szituáció, amit improvizálva kellett megoldanod, a násznép mégsem vett észre semmit?

[ Czene-Molnár Annamária ] 20. házassági évforduló alkalmából kerestek meg, az érintett pár számára ez a fogadalom megerősítő szertartás egyfajta ajándék is volt, meglepetés, így a lányukkal egyeztettem a beszédet illetően. Minden remekül ment, aztán én is kaptam egy meglepetést. Pont indultam volna az adott helyszínre, már zártam az ajtót, amikor jött egy üzenet a pár lányától, hogy egy vendég homokszertartáshoz kellékeket hozott ajándékba, bele tudjuk e írni? Először megijedtem kicsit, mert szeretem az ilyen közös szertartásokat is személyre szabva írni, de amíg odaértünk, a kocsiban átgondoltam és végül is sikeresen belekerült ez a rész is.

5. Ha egy szót mondhatnál, hogy mi a legfontosabb dolog egy esküvő megszervezése közben, mi lenne az?

[ Czene-Molnár Annamária ] Együttműködés.

Czene-Molnár Annamária szertartásvezető elérhetőségei:

E-mail: czma94@gmail.com
Telefonszám: +36203952370
Közösségi oldal: https://www.facebook.com/cz.ma94/?ref=pages_you_manage

Érdekes lehet Számodra kapcsolódó cikkünk:
https://www.nuptia.hu/2020/11/27/szertartasvezeto-felkerese/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.