Sorozatunk második részében újabb 12 szuper randitipp vár rátok, hogy a nagy decemberi rohanás ellenére is találhassatok néhány lopott percet, órát a minőségi együtt töltött időre.

 

13. randitipp: Wellness (akár otthon)

Igazán romantikus, ha el tudtok bújni 1-2 éjszakára egy wellness hotelben.
Ha erre nincs is lehetőségetek, akkor is jelöljetek ki egy délutánt, amikor gyertyafényes forró fürdő vehettek, megmasszírozhatjátok egymást. Akár egy arcpakolást is bevállalhat Életek Párja 🙂

14. randitipp: Főzzetek együtt!

Próbáljatok ki egy egészen új fogást, melyet együtt próbáltok meg elkészíteni.
Ha mindig is érdekelt például az indiai konyha, most itt a tökéletes alkalom, hogy elkészítsetek egy hagyományos fogást. Böngésszetek az interneten, szerezzétek meg a hozzávalókat, kapcsoljatok valamilyen hangulatos zenét, bontsatok ki egy üveg bort, és kezdődhet a közös főzőcskézés.

15. randitipp: tartsatok moziestet!

Kuckózós, összebújós, filmnézős este. Kell ennél jobb?

16. randitipp: Látogassatok el egy kiállításra vagy galériába!

Ha túl hideg van a szabadtéri tevékenységekhez, menjetek el egy múzeumba, kiállításra, helyi művészeti galériába, és gyönyörködjetek a műalkotásokban. 
Szerencsére egyre színvonalasabb, változatosabb kiállítások várnak rátok, így biztosan megtaláljátok a számotokra legizgalmasabbat.

17. randitipp: látogassatok el egy karácsonyi vásárba, és igyatok forralt bort!

A forralt bor egyedi, fűszeres illata hozzátartozik a karácsonyi készülődéshez. Nincs is szebb, mint a csodálatosan kivilágított karácsonyi vásárban, karöltve andalogva forralt bort kortyolgatni.

 

18. randitipp: játszatok kooperatív számítógépes játékot!

Egyre több, kifejezetten kooperatív játékot készítenek a fejlesztők. Ezeknél a játékoknál nem az ügyességen van a hangsúly, ezért olyanok számára is élvezetes, akik nem gyakran ragadnak kontrollert a kezükbe.
A játékok lényege, hogy egymással kommunikálva oldjátok meg a feladatokat, fejtörőket.
Korábbi cikkünk a témában: https://www.nuptia.hu/2020/12/30/kooperativ-szamitogepes-jatekok/

19. randitipp: Küldjetek képeslapokat szeretteiteknek!

Sajnos az emberek egyre ritkábban küldenek egymásnak képeslapokat, pedig óriási öröm, amikor a postaládában egy-egy szépséges lap bukkan fel.
Vásárolhattok kész lapokat is, de sokkal különlegesebb, ha együtt készítitek el őket.
Közös program nektek, nagy öröm a szeretteiteknek.

20. randitipp: Menjetek szánkózni!

Reméljük, lesz néhány havas napunk decemberben.
Bár gyerekesnek tűnik, mégis borzasztóan élvezetes lesz szánkózni. Ha szerencsések vagytok, és hegyek között éltek, nagy sebességgel száguldhattok majd lefelé a hegyoldalon. Nyugodtan üljetek ketten egy szánkóra, úgy még jobb lesz az élmény.

21. randitipp: Adományozzátok el a már nem használt, de jó minőségű ruháitokat!

Nézzétek át a szekrényeiteket, és ha van olyan meleg ruhadarab, amit már nem szeretnétek hordani (de nem agyonhasznált), akkor mosás után vigyétek el egy charity shopba, vagy adományozzátok el rászorulóknak.

22. randitipp: Készítsetek ehető ajándékokat!

Nagyon kedves karácsonyi ajándék, ha kézzel készült, ehető-iható ajándékokat adtok szeretteiteknek, barátaitoknak. Válogassatok az interneten ezrével található ötletek közül, és készítsetek például kekszeket, karamell szószt, chilli olajat.
A megajándékozottak biztosan nagyon fogják értékelni ezeket az ajándékokat.

23. randitipp: Séta közben nézzétek meg a város fényeit!

Szenteste előttre már mindenki befejezte a dekorálást a kertben, teraszon. Este induljatok el, és nézzétek meg, melyik sikerült a legjobban.

 

24. randitipp: Szenteste

Az év egyik legszebb napja. Töltsétek együtt szerelemben, békességben.

Boldog karácsonyt kíván a Nuptia.hu csapata 🙂

 

 

Cikkünk előző részét megtalálod: nuptia.hu

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.