Tapasztalt esküvői dj-t keresel, aki több száz lakodalom alkalmával szórakoztatta a násznépet?

Lénárd Zoltán, a Buliszerviz alapítója mesél nekünk.

1. Kérlek, mutatkozz be a Nuptia.hu olvasóinak: Mikor kezdtél el esküvői dj-ként dolgozni? Az ország mely területein vállalsz esküvőket? Milyen felszereléssel dolgozol?


22 évvel ezelőtt, az országban először és egyedülállóan kezdtem meg a dj program bevezetését a lakodalmak világába. 2000-től kivittem az esketéseket a szabadba, először alkalmaztam szertartásvezetőt az országban és nagyon híresek voltak a nagykovácsiban tartott esküvős lakodalmaim, 2001-ben a celeb lapok az egyik ilyen műsorunkat felkapták és az év esküvőjének nevezték el …

Azóta már túl vagyok legalább 400 lakodalmon. Az egész ország területén dolgozom és a legmodernebb technikát használom hang- és fénytechnikában egyaránt. – Lénárd Zoltán (Buliszervíz)

Részletesebben : http://eskuvodjparty.hu/page/biografia-referencia/
http://eskuvodjparty.hu/page/technika/

2. Szoktatok-e személyesen találkozni a párokkal az esküvő előtt, hogy átbeszéljétek a részleteket, vagy inkább telefonon/e-mailben teszitek?


Minden esetben személyesen találkozom, főleg azért mert én egy komplett szolgáltatást ajánlok, nem csak dj programot, szóval jóval több vagyok mint egy átlagos dj …
Erről itt olvashatsz : http://eskuvodjparty.hu/page/wedding-one-man-show/
Műsorvezető, rendezvényszervező, esküvőszervező, ceremóniamester … és ezek a foglalkozások, elvégzett iskolák, a több mint 22 év tapasztalat  garantálják azt, hogy az esküvő ipar minden szegmensében otthon vagyok, legyen az dekoráció vagy menyaruha … világítás vagy hangosítás stb.

Előre elkészített nagyon rugalmas forgatókönyveim vannak, ezekből válogathatnak a párok, együtt alakíthatjuk ezek alapján a lakodalmi műsorokat, ötletelünk az esküvő és a lakodalom különböző mozzanatain, ezeket legjobb személyesen rendezni. De sokszor előfordult már, hogy külföldi megrendelőkkel a távolság miatt skype-on ugyanezt megcsináltuk.


3. Melyek azok a dalok, ami nélkül nincs Magyarországon lakodalom? Tapasztalatod szerint mikor kezd igazán bulizni a násznép?

Nincs két egyforma lakodalom, változnak a  szokások tájegységenként, életkoronként, másképp buliznak a diplomások és másképp az egyszerű emberek ,itt most tarthatnék a témában kiselőadást szociológiából, de nem érdemes.
A magyar mulatóst, a 90-es évek magyar slágereit a legtöbbször nem lehet megkerülni, ahány lakodalom annyi elvárás, ahány násznép, annyi más sláger és hajnalban hulla részegen már mindenre ordítanak, jöhet a Kör, a 8 óra munka miegymás 🙂


4. Melyik a kedvenc részed egy esküvőn? Miért?


A délután hattól éjfélig terjedő időszak, mert itt játékkal, népszokással, stand up-pal, sok jó zenével szórakoztatom az embereket, ez a wedding one man show.


5. Van esetleg egy mókás/megható esküvői történeted, ami szívesen elmesélnél?


Nem emelnék ki külön történetet, talán annyit, hogy a megrendelőim visszajárnak, felkérnek szülinapokra, céges rendezvényekre és sok volt, ahol a volt esküvős párjaim családjában még jó néhány esküvőt rám bíztak.

Lénárd Zoltán elérhetőségei:

E-mail: buliszerviz@djinfo.hu
Tel.: +36 209 517 677

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.nuptia.hu/2021/12/07/eskuvoszervezes-tippek-dj-vagy-zenekar/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.