Fantasztikus esküvői fotók készülhetnek a Nagy Napotokról, ha egy összeszokott fotós páros kísér Titeket. Niki és Ákos profizmusa, jókedve garantált a sikerre.

Nagy örömünkre beleegyeztek, hogy mini interjút készítsünk velük. Fogadjátok szeretettel sorozatunk következő részét.

1. Kérlek, meséljetek kicsit magadról! Mikor kezdtetek el fotósként dolgozni? Az ország mely területein vállaltok esküvőket?

Több mint 5 éve foglalkozunk esküvői fotókkal és videókkal, éves átlagban 40 esküvőn vagyunk jelen, az ország egész területén.

2. Melyik a kedvenc részetek egy esküvőn? Miért?

Az előkészület az ami leginkább meghatározó számunkra, hisz ilyenkor még igazán kézzel fogható a feszültség. A másik meghatározó a “first look” pillanata, amitől érezhető, hogy a pár már teljesen megnyugodott, és át tudják élni a nagy nap pillanatát. Mi ezen rövid időszak alatt a fotó, videó és drón készítésén túl egy picit lelki támasz is vagyunk a pár számára.

3. Egyre elterjedtebb, hogy a kreatív fotózást nem az esküvő napján tartják a Párok. Milyen előnyeit és hátrányait látjátok ennek a lehetőségnek?

Mi az aznapi kreatív fotózást támogatjuk, hogy a párnak minden pillanata, minden csúcspontja egy napon legyen, ezért segítségül szinte mindig adunk ajándékba egy jegyes fotózást, ahol már egy másfél órában összeszokott csapattá válunk, így a nagy napon már a “Nagy nap” boldogsága ami könnyűszerrel visszatükröződik az arcukon.

4. Ha egy szót mondhatnátok a pároknak, mi a legfontosabb dolog az esküvő napján, mi lenne az és miért?

Fotós: Ugye gyakoroltátok a szöveget?
Pár: Milyen szöveget?
Fotós: Hát hogy igen…:)

Ez a rövid beszélgetés szinte mindig elhangzik feszültség levezetésképpen…:)
Mellette még az hogy az ajándék jegyesen már profik voltatok itt is csak ugyan ezt kell hozni.

5. Volt olyan szituáció, amit improvizálva kellett megoldani egy esküvő fotózása során?

Az esküvői fotózás mindig úgy indul hogy percre de inkább másodpercre kivan minden találva, de ez az ami már az előkészület után egy improvizációs varázslatba megy át. És igazából ez szinte minden esküvőn így zajlik. Ennek a legnagyobb ajándéka, hogy számtalan olyan pillanatot tudunk a fotókon és videókon megörökíteni ami nem volt tervezve. S talán ezek a képek tudják csak igazán visszaadni a nap fontosságát, az érzelmeket, az egymás iránt érzett szerelmüket.

Csodafotós elérhetőségek:

Mail:   info@csodafotos.hu
Mobil: 06203813440
Web: www.csodafotos.hu

Kapcsolódó cikkünk:

Esküvőszervezés tippek – Fotós kiválasztása

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.