Let it Grow Flowers - köszönőajándék

Sokszor gondot okoz, hogy vendégeinknek milyen köszönőajándékot is adjunk? Legyen egyedi, hasznos, és biztosan ne maradjon az asztalon a nap végén.
A Let it grow flowers csapata igazán különleges köszönőajándékokat készít.

Ismerjétek meg őket interjúnk keretében!

1. Kérlek, mutatkozz be a nuptia.hu olvasóinak!

Milyen termékek rendelhetőek a honlapotokon?

A Letitgrow-nál virágmagos köszönőajándékokat készítünk esküvőkre, és egyéb alkalmakra. Tavaly kezdtünk el esküvői meghívókat, ültetőkártyákat, menükártyákat is készíteni.

2. Virágcsomagocskák tartalma

Hogyan jött az ötlet, hogy virágmagos köszönőajándékokat készíts?

Az első virágmagos csomagocskákat a saját esküvőmre készítettem.

"Olyan ajándékot szerettem volna, ami kreatív, kedves, hasznos, jó felnőttnek, gyereknek, természetbarát, és nem drága." - Let it grow flowers

Milyen virágokat tartalmaznak a csomagocskák? Miért pont ezeket a növényeket választottátok?

Színes, illatos vadvirágok és kerti virágok magjaiból álló keveréket teszünk a csomagocskákba. Csupa olyan mézelő virág, amelyeket a méhek és más beporzó rovarok különösen kedvelnek. A méhek napjainkban az emberek segítségére szorulnak, hiszen a mezőgazdasági monokultúrák terjedésével egyre kevesebb virágporhoz jutnak.

A magmix összeállításánál a fő szempont az volt, hogy a virágok minél több hónapon át nyújtsanak táplálékot a méheknek, és más hasznos rovaroknak. A válogatás egynyári virágokat tartalmaz. A virágok magot hozhatnak, amelyek elhullva a következő évben maguktól kicsírázhatnak.

Hogyan kell elültetni és gondozni?

A csomagocska tartalma kb egy négyzetméter területre elég. Az ideális ültetési idő márciustól szeptemberig tart. Ha lehetőség van érdemes szabad földbe ültetni, napos helyre, megmunkált (pl. gereblyézett) talajba. Az elszórt magokat egy kis földdel be kell takarni, vagy begereblyézni a talajba. Néha meg kell locsolni, ha nincs eső. Ha nincs lehetőség szabadföldbe elültetni a magokat, akkor lehet balkonládába, vagy cserepekbe. Az eljárás ugyanaz. Később pedig lehet gyönyörködni a szépséges virágokban, zümmögő méhekben, színes pillangókban.

3. Virágcsomagokkal kapcsolatos választási lehetőségek

Milyen opciókat választhatnak a Párok?
Előre elkészített sablonok, vagy van lehetőség a személyre szabásra is (pl. ha a meghívó motívumait szeretnék viszont látni a csomagolásokon)

Többféle kivitelben készítjük a virágmagos csomagokat. Lehetőség van névre szólóan kérni a virágmagos csomagokat, így egyúttal ültetőkártyaként is lehet használni. Ez a 2 in 1 megoldás rendkívül népszerű.

A virágmagok műanyag vagy papír tasakban vannak?

Lehet választani átlátszó tasakban – így jól láthatóak a magocskák. Papírtasakos változatban fehér papír vagy újrapapír közül lehet választani. Miniborítékos csomagocskáink fehér papírból, és újrapapírból is rendelhetőek. Arra törekszünk, hogy minden fiatal pár találjon a kínálatunkban az esküvője stílusához illő virágmagos csomagocskát. Rengetegféle design közül lehet választani, de egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Tavaly pl az eukaliptusz és a greenery mintás csomagocskákat választották a legtöbben.

4. Környezetvédelem

Miért érdemes vadvirágokat ültetni a kertekbe, erkélyládákba? Mi a lényege a "méhlegelőnek"?

Ültess virágot, tedd szebbé a világot!

Nagyon örülünk, hogy hozzánk hasonlóan sok fiatal pár szereti a természetet. Tavaly nekik és vendégeiknek köszönhetően több hektárnyi nektárdús virág szolgálhatott táplálékul a méheknek.

5. Meghívók, ültetőkártyák

Előre elkészített meghívósablonokból választhatnak a Párok?

A Letitgrow-nál úgy nevezett amerikai típusú esküvői meghívó szetteket készítünk. A meghívók 4 különálló kártyából állnak (két nagyobb, két kisebb): az első kártya maga a meghívó, a második a hasznos információk közlésére szolgál pl a Nagy Nap programja, a harmadik a dátum kártya, a negyediken a választott idézet olvasható. Ezek persze nem kőbe vésett dolgok. A weboldalunkon számos ötletet adunk a meghívó szövegére vonatkozóan, és van idézet gyűjteményünk is ötlet adónak.

Sok minta közül lehet választani már most is, és minden héten bővítjük a kínálatot.

 

" Minden designhoz a természetből merítjük az ihletet."  - Let it grow flowers

 

Az a célunk, hogy a lehető legjobban leegyszerűsítsük a rendelés folyamatát. Nálunk nem kell árajánlatot kérni. Egyszerűen csak ki kell választani, hogy melyik design tetszik ( van romantikus stílusú, vintage, greenery, boho, rózsás, levendulás, stb), beírni a kívánt szöveget, megadni a mennyiséget, és kész is. Csak pár kattintás az egész. Minden esküvői meghívó szetthez lehet hozzáillő kézműves borítékot is választani. Mi minden esetben elküldjük az esküvői meghívó tervét, elvégezzük a kért módosításokat, és pár napon belül küldjük.

Felemelő, hogy részesei lehetünk az örömteli esküvői készülődésnek. Mivel nemrég volt a mi esküvőnk is, ezért igazán könnyű beleélni magunkat a menyasszonyok és vőlegények helyzetébe.

Van lehetőség egyedi tervek megvalósítására is?

Célunk egy olyan bőséges választék kialakítása, hogy minden jegyespár találjon neki tetsző designt a kínálatban. Ehhez a legjobb út, ha meghallgatjuk az egyedi igényeket, és igyekszünk teljesíteni. Több mintánk is így született.

Véleményed szerint 2022-ben milyen irányvonalat képviselnek majd a meghívók, ültetőkártyák?

A Letitgrow-nál minden designt a növényvilág inspirált. Ezen a területen szerzett tapasztalatomat szívesen megosztom. Nálunk tavaly messze a legkedveltebb minta az eukaliptusz volt. Második helyezést a vadvirágos design érte el. Idén eddig dobogós a „romantikus” nevet viselő bazsarózsás mintánk. Tudtátok, hogy a bazsarózsát a virágok királyaként tisztelik, és úgy tartják, hogy szerencsét hoz a szerelemben?

Úgy tapasztalom, hogy idén sláger lesz a pampafüves design.

Épp újabb vadvirágos mintát tervezek – hiszen vadvirágból sosem elég- és remélem, hogy tetszeni fog a jegyespároknak.

Let it grow flower elérhetőségek:

E-mail: maria@letitgrowflowers.hu
Honlap: https://letitgrowflowers.hu/