Vizi Regina fotóssal, a Mielmoments alapítójával beszélgettünk egy kicsit interjúsorozatunkban.

1. Kérlek, mesélj kicsit magadról! Mikor kezdtél el fotósként dolgozni? Az ország mely területein vállalsz esküvőket?

Vizi Regina vagyok, egész kiskoromtól kezdve érdekelt a művészet, de a kamerával csak 2011 vagy 2010 környékén ismerkedtem meg. Ezután már nem volt megállás, mint minden gyerek így én is fotóztam mindent is, portrékat, állatokat és természetet. Ebből a portré lett a kedvencem, így amint befejeztem a középiskolát, 2018-ban elkezdtem építeni a portfóliómat páros és esküvői fotókkal kiegészítve. Az első esküvőmet 2018-ban fotóztam Debrecenben, azóta nagyon sok párt ismerhettem meg és bár még mindig fejlesztem magamat, a kezdő lelkesedés nem hagyott alább. Elsősorban Hajdú-Bihar megyében szoktam esküvőket vállalni, viszont a Balaton és az Északi Középhegység nekem nagyon nagy kedvencem, így ott is szívesen vállalok esküvőket.

2. Melyik a kedvenc részed egy esküvőn? Miért?

Főleg mini esküvőket vállalok, ami azt jelenti, hogy jegyes fotózás, kreatív fotózás és szertartás van benne a csomagban, gyakran egy rövid vacsorával kiegészülve, így a kedvenc fotózásom vagy a kreatív fotózás – hiszen akkor a pár is szabadon kötöttségek nélkül hangolódhat a fotózásra – vagy az esküvőn a gyűrűhúzás pillanata. Ilyenkor szeretem a párok arcán a tekintetet is megörökíteni, hiszen olyankor az többet mond minden szónál.

Vizi Regina fotója – a gyűrűhúzás után
3. Egyre elterjedtebb, hogy a kreatív fotózást nem az esküvő napján tartják a Párok. Milyen előnyeit és hátrányait látod ennek a lehetőségnek?

Én minden párnak azt szoktam javasolni ha lehet akkor a szertartás(ok) előtt vagy után tartsuk meg a kreatív fotózást, mert ilyenkor nem kell rohanni, kényelmesen el tudjuk készíteni a képeket és nem kell stresszelni azon, hogy már az egyik távoli rokon megérkezett és köszönni kellene neki, esetleg a család egyik tagja nem talál parkolót stb. Ezzel a fotózással rá tud a pár hangolódni a szertartásra és nem ott fognak jobb esetben először kamera előtt állni. Természetesen annyi előnye biztosan van a szertartás napján elkészített kreatív sorozatnak, hogy kevesebb időt vesz igénybe – cserébe nincs is sok helyszín választási lehetőség – és nem kell kétszer hajat és sminket készíteni.

4. Ha egy szót mondhatnál a pároknak, mi a legfontosabb dolog az esküvő napján, mi lenne az és miért?

Nyugalom, nincs miért aggódni, minden úgy fog zajlani az esküvőn ahogy ők azt szeretnék.

Csak szeressék egymást és érezzék jól magukat, hiszen ez a legfontosabb.  Minden másban az adott szolgáltatók tudnak majd segíteni. – Vizi Regina

5. Volt olyan szituáció, amit improvizálva kellett megoldanod egy esküvő fotózása során?

Oh igen, nem is kevés! Egy tavalyi esküvőn a szertartásra ragyogó időt mondtak, nagyon szép időnk is volt. Másnapra bár szép napsütést mondtak, mégis a fotózás előtt nekiállt szakadni az eső. A pár is rugalmas volt és megvártuk amíg eláll az eső és utána fotóztunk. Ilyen esetekre mindig megnézem a környéken milyen fedett hely van, ilyenkor szóba jöhetnek kávézók is akár hogyha illik a párhoz.

Vizi Regina – Mielmoments – elérhetőségek:
Telefon +36309212660

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.