Haraszti Levente ceremóniamesterrel beszélgettünk interjúsorozatunk keretében.

1. Kérlek, mutatkozz be a Nuptia.hu olvasóinak: Mikor kezdtél el ceremóniamesterként dolgozni? Az ország mely területein vállalsz esküvőket?

Haraszti Levente vagyok, 32 éves, Ceremóniamester. 2020 óta vállalok esküvőket ebben a szerepkörben. 2019-2021 között heti 3-4 esküvőn dolgoztam, mint felszolgáló, Kakucson a Deák Udvarházban az ország egyik legjobb esküvői helyszínén. Itt láthattam, követhettem végig először a ceremóniamesterek munkáját.
Szerencsére beleláttam abba is hogyan nyújt minden alkalommal különlegeset az ország legjobb ceremóniamestere Kovács Ricsi. Ezt látva és átélve hamarosan be is iratkoztam egy tanfolyamra, ahol Szitás Róbert Szitunak is köszönhetően megkezdődött az Én pályafutásom. Azóta számos párnak dolgozhattam már. Boldogan mondhatom, hogy nagy megelégedésükre!

2. Miért fontos, hogy legyen ceremóniamester egy esküvőn?

Úgy gondolom, hogy egy jó Ceremóniamester alapvetően meghatározza az esküvő hangulatát, mindaz mellett, hogy már a szervezés során is rengeteg tanáccsal és ötlettel látja el a párt.

Fontos, hogy legyen valaki az esküvő napján aki minden apró kis részletre odafigyel és megfelelő kommunikációval, szervezéssel gondoskodik arról, hogy a párnak és a násznépnek csak megélni és élveznie kelljen a Nagy Nap pillanatait! – Haraszti Levente

3. Szoktatok-e személyesen találkozni a párokkal az esküvő előtt, hogy átbeszéljétek a részleteket, vagy inkább telefonon/e-mailben teszitek? Hány alkalommal érdemes egyeztetést tartani az esküvő előtt, hogy a Nagy Napon minden simán menjen?

Amennyiben lehetőség van rá, szívesebben találkozók személyesen a párokkal. Szerződéskötés előtt, illetve amikor elkezdjük kidolgozni a forgatókönyvet, fontosnak tartom a személyes találkozót, de ha ez valamilyen oknál fogva nem lehetséges, egy videó hívás keretein belül is mindent részletesen meg tudunk beszélni.
Általában 3-4 alkalommal találkozunk, egyeztetünk a párokkal, de a Nagy Napig természetesen folyamatosan rendelkezésükre állok.

4. Melyik a kedvenc részed egy esküvőn? Miért?

Ez egy nagyon nehéz kérdés, mert mindegyik programnak megvan a maga varázsa, különlegessége, de talán a legjobban azt a részt szeretem, amikor látom, hogy a párok és vendégeik felhőtlenül, gondtalanul szórakoznak és jól érzik magukat!

5. Mi tanácsolnál az esküvőszervezés elején álló pároknak? Mi a legfontosabb a szervezéskor?

A legfontosabb a szervezéskor a megfelelő szolgáltatók és helyszín kiválasztása, hogy biztos kezekben érezhessék és tudhassák az esküvőjüket, illetve próbálják meg már a szervezés által nyújtott pillanatokat is élvezni, hisz azok is megismételhetetlen lesznek az életükben és legfőképpen ne idegeskedjenek, mert a végén úgyis mindig minden megoldódik!

Haraszti Levente elérhetőségei:

Telefon: +36 30 846 5569
E-mail: leventecm@gmail.com
Honlap: www.leventecm.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.