Segítünk Nektek megtalálni a tökéletes esküvői szolgáltatók közül a számotokra legmegfelelőbbet, hiszen egy Pár életében az egyik legfontosabb pillanat az esküvő, ezért megérdemlitek, hogy mindenki, aki a Nagy Napon veletek-értetek dolgozik, munkájának, szakmai tudásának legjavát nyújtsa.

Ha már körvonalazódott a dátum, a vendégek száma, és a helyszín, kezdődhet az esküvői szolgáltatók felkutatása, amire sok időt és energiát érdemes szánni, hogy végül megtaláljátok a tökéletes embereket, akik szívvel-lélekkel végzik a munkájukat. A jó szolgáltatóknak nagyon hamar betelik a naptárjuk, ezért érdemes legalább 1-1,5 évvel az esküvőt megelőzően elkezdeni megtalálni a számotokra legmegfelelőbbet.

Segítségképpen kategóriánként rendeztük a szakma legjobbjait. Kattints a linkekre, hogy megismerkedhess velük részletesebben is. Találd meg az esküvői szolgáltatók közül a Számotokra legszimpatikusabb jelölteket!

Esküvői videósok

Csodálatos filmeken, high-light videókon örökíttethetitek meg a Nagy Napot.

Esküvői fotósok

Közös otthonotok méltó dísze lehet az esküvő legszebb pillanatait megörökítő fotósorozat.

Szertartásvezetők

Személyre szabott esküvői beszéddel készülnek a szertartásvezetők.

Esküvői dj-k

Hajnalig tartó fergeteges bulit ígérnek az esküvői dj-k.

Ceremóniamesterek, vőfélyek

Irányítják az eseményeket, leveszik a gondot rólatok a Nagy Napon a ceremóniamesterek és vőfélyek.

Meghívó és grafika

Terveztessetek egyedi grafikákat!

Sminkesek

Ragyogj a Nagy Napon! A profi sminkesek hercegnőt varázsolnak belőled.

Zenekar, zenészek

A jó hangulat garantált.

Egyéb esküvői szolgáltatók

Hamarosan aktiváljuk online esküvői szolgáltató kereső funkciónkat is. Regisztrálj elő, hogy elsőként értesülhess az indulásról!

Együttműködés esküvői szolgáltatók számára

Blogom célja, hogy az esküvőjüket maguk szervező Pároknak ingyenesen segítséget nyújtsak a felkészülésben, megtalálják a Tökéletes szolgáltatókat, akik szívvel-lélekkel végzik munkájukat.

Ha úgy érzed, egyezik a célunk, és szívesen lennél egyike a Nuptia.hu által ajánlott esküvői szolgáltatók közül, akkor írj egy  ÜZENETET.

Ha érdekes számodra a kezdeményezés, akkor írj, és egyeztessünk a részletekről, vagy regisztrálj elő szolgáltatásunkra.

Megtalálsz minket a legfontosabb közösségi média oldalakon is. Érdemes ott is követni minket, hiszen rengeteg inspirációt ötlettel, nyereményjátékkal készülünk.

Facebook: https://www.facebook.com/nuptiaeskuvo

Instagram: https://www.instagram.com/nuptia.eskuvo/