Rab László (videós)

1 esküvői szolgáltató - 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal Rab Lászlóval ismerkedhettek meg.1. MIKOR KEZDTÉL EL ESKÜVŐI VIDEÓSKÉNT DOLGOZNI?
2014. nyarán kértek fel az első esküvő megörökítésére. Egy ismerős fiatal pár szerette volna, ha én készíteném az esküvőjük felvételt. Nem tudtam nekik nemet mondani. Ezzel elindult az a folyamat, ami a mai napig is töretlenül tart.

2. AZ ORSZÁG MELY TERÜLETEIN VÁLLALSZ ESKÜVŐKET?
Az ország egész területén vállalok esküvőket az alábbiak szerint.
- Budaörs 30 km-es körzetében ingyenes a kiszállás.
- 30 km-en felül a honlapomon meghatározott kiszállási díjjal.
- 80 km-en felül a szálláslehetőség biztosítását is kérem.

3. EGYRE NÉPSZERŰBBEK A 10-12 PERCES ESKÜVŐI VIDEÓK. MIT GONDOLSZ, MI ENNEK AZ OKA? NEHEZEBB, VAGY KÖNNYEBB ILYEN RÖVID VIDEÓKAT KÉSZÍTENI?
Egy olyan 10-12 perces esküvői filmet készíteni, ami mindenkinek tetszik, az bizony nagyon nehéz. Ha "csak" az ifjú pár tetszését kell elnyerni, az már egy fokkal könnyebb, mert az előzetes megbeszélésen kirajzolódnak a legfőbb elvárások. Ilyen esküvői filmet jól összeszokott stábbal lehet készíteni.

4. MELYIK A KEDVENC RÉSZED EGY ESKÜVŐN?
Melyik esküvőn? Két egyforma esküvő nincs, így nehéz lenne egyértelműen kiemelni egy minden esküvőre vonatkoztatható megállapítást.

5. HA EGY SZÓT MONDHATNÁL A PÁROKNAK, MI A LEGFONTOSABB DOLOG AZ ESKÜVŐ NAPJÁN, MI LENNE AZ?
Mosoly.
Ha őszinte érzelmek kötnek össze benneteket, akkor gyakran fogtok mosolyogni az esküvőtök alatt, még akkor is, ha előtte a meghatódottságtól könny csordul a szemetekbe.
Abban biztosak lehettek, hogy a videóról sem a könny, sem a mosoly nem fog lemaradni!

ELÉRHETŐSÉGEK:
Honlap: http://eskuvoi-video-3d.hu/
E-mail: video.2d.3d@gmail.com