RITMIK Sound - dj

1 esküvői szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal a Ritmik Sound-dal ismerkedhettek meg.

1. Mikor kezdtetek el esküvői dj-ként dolgozni?


Kifejezetten esküvői és rendezvény Dj.-ként 2015 óta tevékenykedünk. Maga a zene szeretete pedig ezt megelőzően 2002-ben kezdődött hivatalosan (Ekkor tettünk Dj vizsgát és kezdtünk clubbokban zenélni).

2. Az ország mely területein válalltok esküvőket?


Budapest és vonzáskörzete, valamint a Dunától keletre elsősorban.

3. Szoktatok-e személyesen találkozni a párokkal az esküvő elótt, hogy átbeszéljétek a részleteket, vagy inkább telefonon/e-mailben teszitek? 

Igyekszünk legalább 1 alkalommal találkozni velük személyesen, vagy ha ez nehezen kivitelezhető (mondjuk külföldön élnek), akkor legalább messengeren videókonferencián beszéljük át a részleteket. Ugyanis mi nem csak zenei szolgáltatást tudunk adni az ifjú párnak, hanem Ceremóniamesterit is, ezért még inkább fontosnak tartjuk, hogy találkozzunk, és részletesen átbeszéljünk mindent, valamint segítsük a nagy nap időtervét is megcsinálni. Az indító beszélgetés után pedig minden párral csinálunk egy közös messenger csoportot, ahol ők és mi közvetlenül tudunk kommunikálni, és egyeztetni.

4. Melyik a kedvenc részetek egy esküvőn?

Alapvetően a kötelező rendezvény elemek (menyasszony tánc, új asszony és ember tánc, köszönet nyilvánítás) utáni időszakot szeretjük, mert itt már igazán kibontakozik a násznép és csak a buli a tánc van a központban, és ilyenkor már azért az ifjú pár is el tudja magát engedni kicsit.

5. Van esetleg egy mókás/megható esküvői történet, amit szívesen elmesélnétek? 

2019-ben voltunk egy esküvőn dj zenei és ceremóniamesteri szolgáltatással, ahol a menyasszony családja és hozzátartozói olyan felekezetbe tartoztak, ahol az alkohol bármilyen mértékű fogyasztása nem követendő példa számukra. Ezt mi tudtuk előre, és kíváncsian vártuk is a nagy napot, valamint azért kicsit tartottunk is tőle, hogy na akkor itt velük mit kezdünk majd. Azt kell mondjam, hogy nagyon nagy pozitív csalódás volt a buli, hiszen a násznép az ifjú pár a szemünk előtt bizonyította be, hogy ha jó társaságban családban, barátok között vagyunk akkor így is nagyon jól lehet bulizni. Számunkra a 2019-es év legjobb esküvője volt.

Elérhetőségek:


Honlap: http://www.legalisdj.hu/man-made
Facebook: https://www.facebook.com/ritmiksound/
Instagram: https://www.instagram.com/ritmikdj/
Telefon: +3620 244 7499