Bognár Attila (Mangó Koktél)

Egyre népszerűbbek a koktélbárok az esküvőkön. Különlegesség teszi az estét, ha a vendégeitek a kedvenc koktéljaikat is megtalálják az esküvőtökön.
1 esküvői szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal Bognár Attilával, a Mangó Koktéltól ismerkedhettek meg.

1. Mikor kezdtél el koktélokkal foglalkozni?


Én személy szerint több, mint 10 éve.
Egy koktélkönyvvel kezdődött, majd jöttek a tanfolyamok, továbbképzések és elkezdtem dolgozni bármixerként leginkább szórakozóhelyeken. Az egyik klubban később a hely menedzselését is én végeztem hosszú éveken keresztül, így rengeteg fellépőt, lemezlovast és esküvői DJ-t is megismerhettem. Rajtuk keresztül sikerült belelátnom az esküvőszervezés világába, de említhetném itt a fotós vagy rendezvényszervező ismerőseimet is.
Aztán egy barátom esküvőjén felajánlottam, hogy koktélokat készítek a vendégeknek, aminek óriási sikere volt. Ekkor született meg a gondolat, hogy egy mobil koktélbárral fogok esküvőkre és más rendezvényekre járni.

2. Melyek a legnépszerűbb koktélok esküvőkre?


A legnépszerűbb koktélok itthon még mindig a nagy klasszikusok, mint például a Sex On The Beach, a Mojito, a Piña Colada, de egyre kedveltebbek a különféle gyümölcspürékkel ízesített Daiquiri-k, Margarita-k. Úgy veszem észre, az elsődleges szempont a látvány, az alapján kívánnak meg egy italt a vendégek, de ha úgy látom, hogy segítségre van szükségük a választásban, mindig megkérdezem, hogy a fanyarabb, citrusosabb ízeket kedvelik-e, esetleg a krémesebbet vagy minél gyümölcsösebb italt fogyasztanának-e szívesen. Majd ennek megfelelően ajánlok nekik az alkoholos vagy alkoholmentes koktéljaink közül.

3. Az ország mely területein vállalsz esküvőket?


Székesfehérváriak vagyunk, így az eddigi megkeresések innen és a megyeszékhely vonzáskörzetéből érkeztek, de természetesen távolabbi helyszíneket is szívesen vállalunk, nincsenek ilyen téren megkötéseim. Viszont észszerű keretek között kell mozognom, hogy a minőséget és színvonalat tudjam tartani, így például egy pénteki zalaegerszegi esküvő után szombaton nem lenne szerencsés elvállalni egy miskolci koktélozást. 🙂

 

4. Milyen csomagajánlataitok vannak esküvőkre?


Alapvetően a 100, 150 és 200 darabos csomagjaink vannak, ezek szoktak lenni a legalkalmasabbak egy 100 fő körüli rendezvényre, de ha a megrendelőnek ettől eltérő igényei vannak, személyre szabott ajánlat kidolgozására is van lehetőség, igyekszünk rugalmasak lenni. A választott csomagnak megfelelő mennyiségű kupont adunk a megrendelőnek, amit ő oszthat szét vendégei körében.
Már a 100 darabos csomag választása esetén, egy 80-100 fős esküvőn akár két koktélt is elfogyaszthat egy vendég, ugyanis jellemzően gyerekek vagy sofőrök is vannak, akik természetesen nem fogyasztanak alkoholt, így azt a kupont más vendég felhasználhatja. De vannak alkoholmentes koktéljaink is és a kupon erre is felhasználható. Ha pedig a kuponok elfogynak, igény szerint maradunk és van lehetőség koktélok vásárlására, mint egy koktélbárban.

5. Igény szerint tudtok alkalmazkodni a koktélok színével a dekorcióhoz? Volt már ilyen jellegű kérésetek?

Ilyen jellegű kéréssel nem találkoztam. A koktélok sokszínűségét meg szokták hagyni, cseppet sem ront az összképen, sőt! A vendégek szeretnek a színes koktélokkal fotót készíteni, különlegességnek számít. Viszont a Mango koktélpultja és annak háttérvilágítása bármilyen színnel alkalmazkodni tud a helyszín hangulatához.

 

Elérhetőségek:


E-mail: mango.fehervar@gmail.com
Mobil: 36 70 312 34 45