Lendvai Nikoletta - szertartásvezető

1 esküvői szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal Lendvai Nikolettával ismerkedhettek meg.1. Mikorn kezdtél el szertartásvezetőként dolgozni? 


2007 óta vezetek szertartásokat.

2. Az ország mely területein vállalsz esküvőket?


Nincs területi megkötés. Sokszor az országhatárt is átlépem.

3. Szoktatok-e személyesen találkozni a párokkal az esküvő előtt, hogy átbeszéljétek a részleteket, vagy inkább telefonon/e-mailben teszitek? 


Mindenképpen. Van, hogy a szerződéskötés egy videóbeszélgetés után történik meg, mert a pár külföldön vagy távol él. Ettől függetlenül amikor összeegyeztethető, akkor mindenképpen megejtünk egy személyes találkozót is. Nekem hitvallásom, hogy csak olyan közreműködőket szabad választani életünk nagy napjára, akivel megvan a kölcsönös szimpátia.

4. Melyik a kedvenc részed egy esküvőn? 


Mi más lenne, mint a szertartás? 🙂

5. Ha egy szót mondhatnál, hogy mi a legfontosabb dolog egy esküvő megszervezése közben, mi lenne az? 


A szervezés közben a legfontosabb, hogy sose feledkezzünk meg arról, hogy az esküvőnk megszervezése bár időnként sok stresszel járhat, mégis ez egy csodálatos közös út egy olyan nap felé haladva, ahol a szerelmünket ünnepeljük meg. Ne a nehézségekre figyeljünk, hanem vegyük észre annak a csodáját, hogy van egy ember a világon, aki velünk szeretné leélni az egész életét.

Lendvai Nikoletta elérhetőségei:


Telefon: (30) 930 6405
E-mail: szertartasvezetonk@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/szertartasvezetonk