Balog Szabolcs (Sunnie Hudson) - dj

1 szolgáltató – 5 kérdés 5 válasz sorozatunk újabb részében ezúttal Balog Szabolccsal ismerkedhettek meg.


1. Mikor kezdtél el esküvői dj-ként dolgozni?

Több mint tizenöt éve vagyok a Dj szakmában!
Eleinte klubokban és fesztiválokon kezdtem mint a többi kolléga! De egy kedves barátom tavaly felkért, hogy legyek a zenei felelőse a nagy napján! Annyira megfogott a hangulat, hogy azóta szinte csak lakodalmak levezetésével foglalkozom! Tehát még újonc vagyok a két évemmel, de annál nagyobb lelkesedéssel vagyok az esküvői dj szakma iránt!

2. Az ország mely területein vállalsz esküvőket?

Az ország bármely területén vállalok rendezvényeket! Voltam is már szinte minden szegletében! Nagyon szeretem, mert gyönyörű helyszínekre lehet eljutni és kedves embereket lehet megismerni! Jövőre, ha elmegy a vírus, akkor Szlovákiába is meghívtak egy pár nagy napjára!

3. Szoktatok-e személyesen találkozni a párokkal az esküvő előtt, hogy átbeszéljétek a részleteket, vagy inkább telefonon/e-mailben teszitek?

Ha van rá lehetőség akkor igen szoktunk találkozni személyesen is! Én ezt nagyon jónak tartom mert már előre meg lehet a szimpátia! Sajnos többségében ez nem jön össze, így marad a telefon és az e-mail vagy egyéb kommunikációs oldalak! Nálam a lényeg a folyamatos kapcsolattartás! Nem csak megkötjük a szerződést és utána a bulin találkozunk! Hanem folyamatosan segítek és tartjuk a kapcsolatot!

4. Melyik a kedvenc részed egy esküvőn?

Több is van! Nagyon megható az a pillanat amikor szertartáson a pár megköszöni a szülőknek a gyermekéveket! Akkor tényleg az egyik legnagyobb kedvencem a pár nyitótánca! Nagyon szépeket láttam már! No és persze az amikor beindul a buli és mindenki táncol!

5. Van esetleg egy mókás/megható esküvői történeted, ami szívesen elmesélnél?

Igen, idén nyáron volt egy nagyon jó lakodalmam! A menyasszony titokban leszervezett párjának egy Star Wars Show-t!  Nagyon nagy meglepetés volt mind az ifjú férj és a vendégek körében, amikor megjelentek  a Star Wars katonák és a Sötét Nagy Úr! Akik elrabolták a menyasszony és az ifjú férjnek, mint hős megmentőnek egy lézerkardos kardviadalba le kellett győzni a Nagy Urat! Persze sikerült! De minden esküvő, lakodalom egy élmény!

Elérhetőségek:

Honlap: https://djparty.hu
E-mail: info@djparty.hu