Czene-Molnár Annamária szertartásvezető

Igazán egyedi esküvői szertartást szeretnétek?

 
Egy beszédet, ami valóban Rólatok szól? 👰🤵
 
- ha a Nagy napon nem egy megszokott, ismert szöveget szeretnétek végighallgatni,
- ha szívesen visszaemlékeznétek, hogyan is találtatok egymásra,
- ha egyedi elképzeléseitek, ötleteitek vannak a szertartással kapcsolatban,
- ha a boldogító Igen-t nem egy megszokott helyen és/vagy időben szeretnétek kimondani, keressétek bizalommal Czene-Molnár Annamáriát.
 
Annamáriával beszélgettünk kicsit szertartásokról, megható pillanatokról.
 
 
1. Kérlek, mesélj kicsit magadról: Mikor és miért kezdtél el szertartásvezetőként dolgozni? Az ország mely területein vállalsz esküvőket?

Az esküvő világa mindig is tetszett, mindig arról álmodoztam, mikor lehetek majd én menyasszony és nagyon sokszor képzeltem el. Gimnazistaként nagyon tetszett az esküvő/rendezvényszervezés, de aztán valahogy mégis más irányba vettem az utat és ez sajnos félbe maradt. Most évek elteltével és túl a saját esküvőmön, úgy gondoltam, semmit sem veszíthetek, így megint rákerestem ezekre a tanfolyamokra és igazából most is először az esküvőszervőin gondolkodtam, de ahogy belebotlottam a szertartásvezetői tanfolyamba, egyből megtetszett. Nem is gondolkodtam sokat, beiratkoztam és nagyon jó döntés volt. Túl sok tapasztalatom még nincs, de felemelő érzés volt látni azt a meghatottságot, amit a beszédemmel értem el egy-egy szertartáson, minden percét élveztem. Igyekszem olyan beszédeket írni, ami valójában a kedves párról szól és magukra ismernek előadás közben. Jelenleg Nyíregyházán és a környéken vállalok megbízatásokat.

 

2. Szoktatok-e személyesen találkozni a párokkal az esküvő előtt, hogy átbeszéljétek a részleteket, vagy inkább telefonon/e-mailben teszitek?

Jelenleg a vírushelyzet miatt video-chat, beszélgetés formájában szoktam megtartani a konzultációkat.

3. Melyik a kedvenc részed egy esküvőn?

Az egyik legszebb rész szerintem a szertartás során a fogadalomtétel. Amikor a pár csak egymásra koncentrálva és figyelve örök hűséget fogadnak egymásnak.

 

" De számomra az is felemelő érzés, amikor a szertartás során, miközben tartom a beszédet és mindenki a párra és rám koncentrál, körbe nézni és látni a meghatottságot, legyen szó a fiatal párról vagy a násznép egyik tagjáról. " - Czene-Molnár Annamária

 

4. Volt olyan szituáció, amit improvizálva kellett megoldanod, a násznép mégsem vett észre semmit?

20. házassági évforduló alkalmából kerestek meg, az érintett pár számára ez a fogadalom megerősítő szertartás egyfajta ajándék is volt, meglepetés, így a lányukkal egyeztettem a beszédet illetően. Minden remekül ment, aztán én is kaptam egy meglepetést. Pont indultam volna az adott helyszínre, már zártam az ajtót, amikor jött egy üzenet a pár lányától, hogy egy vendég homokszertartáshoz kellékeket hozott ajándékba, bele tudjuk e írni? Először megijedtem kicsit, mert szeretem az ilyen közös szertartásokat is személyre szabva írni, de amíg odaértünk, a kocsiban átgondoltam és végül is sikeresen belekerült ez a rész is.

5. Ha egy szót mondhatnál, hogy mi a legfontosabb dolog egy esküvő megszervezése közben, mi lenne az?

Együttműködés.

Czene-Molnár Annamária szertartásvezető elérhetőségei:

E-mail: czma94@gmail.com
Telefonszám: +36203952370
Közösségi oldal: https://www.facebook.com/cz.ma94/?ref=pages_you_manage