Kővári Máté - ceremóniamester

"Minden úgy lesz, ahogy megálmodtátok."

Ezzel az ígérettel találkozhattok Kővári Máté honlapján. Ismerkedj meg Mátéval!

1. Kérlek, mutatkozz be a Nuptia.hu olvasóinak: Mikor kezdtél el ceremóniamesterként dolgozni? Az ország mely területein vállalsz esküvőket?

Utólag visszatekintve úgy gondolom, hogy az élet olyan kihívások elé állított és olyan tapasztalatokkal ajándékozott meg, amik a 2015-ben elkezdett ceremóniamesterségre készítettek fel. Egyetemista voltam, amikor elkezdtem a humorral foglalkozni. Az évek során szerepeltem tévében (RTL KlubComedy Central), rádióban és szerződtetett a Dumaszínház. Az egyetem után rendezvényszervezőként, kreatívként és szerkesztőként is dolgoztam. Néhány projekt: Suzuki viaDAL, Micsoda Nők! – Várkonyi Andreával, KAPOCS jótékonysági program. Szerveztem több száz humorestet országszerte. Jelenleg a Microsoftnál vagyok sales manager.

2. Miért fontos, hogy legyen ceremóniamester egy esküvőn?

Egy jó ceremóniamester garancia arra, hogy király lesz az esküvő.

Ceró nélkül vagy rossz ceróval lehet jó, de lehet rossz is, miért kockáztatnál, ha ennyi pénzt költesz?

3. Szoktatok-e személyesen találkozni a párokkal az esküvő előtt, hogy átbeszéljétek a részleteket, vagy inkább telefonon/e-mailben teszitek? Hány alkalommal érdemes egyeztetést tartani az esküvő előtt, hogy a Nagy Napon minden simán menjen?

Online vagy személyesen többször is találkozók a párokkal az esküvő előtt attól függően, hogy ők melyik érintkezési módot preferálják, illetve telefonon és e-mailen keresztül adok tanácsokat a szervezéshez.

4. Melyik a kedvenc részed egy esküvőn? Miért?

Nem tudok egy pillanatot kiemelni, minden esküvőn más fog meg. 

5. Mi tanácsolnál az esküvőszervezés elején álló pároknak? Mi a legfontosabb a szervezéskor?

Szerintem a legfontosabb a megfelelő szolgáltatók kiválasztása.

Kővári Máté elérhetőségei:

www.kovarimate.hu
06705158755
matekovari@gmail.com