Ivanity Krisztofer - videó

Interjúsorozatunkban újabb videóst köszönthetünk.
Ivanity Krisztofer válaszolt nekünk.

1. Kérlek, mutatkozz be a Nuptia.hu olvasóinak! Mikor kezdtél el esküvőkön videósként dolgozni? Az ország mely területein vállalsz esküvőket?

Egész fiatal voltam mikor részt vettem az első esküvőmön, mint videós. Apukám mellett, aki már 20 éve ezt csinálja, engem is elkezdett érdekelni a dolog, így 14 éves lehettem mikor elvitt magával videózni. 2019-ben volt az első önálló munkám. Azóta bele szerettem a dologba és nem csak úgy tekintek rá mint munkára, hanem leginkább mint hobbira és kikapcsolódásra. Imádok új embereket megismerni és velük dolgozni.

Az ország bármely részén vállalok munkákat. Szeged és környéke van hozzám közel, de az sem probléma ha az esküvő az ország másik pontján van, vagy akár ha külföldön kerül megrendezésre. A távolság nem akadály ahhoz hogy megörökítsem egy pár legszebb napját.

2. Egyre népszerűbbek a 10-12 perces esküvői videók. Mi gondolsz, mi ennek az oka? Nehezebb vagy könnyebb ilyen rövid videókat készíteni?

Azt gondolom hogy 10-12 perc bőven elég arra hogy bemutatásra kerüljenek a nagy nap legfontosabb pillanatai. Mivel ebben a 10-12 percben kb. 16 óra történéseit bele kell sűríteni, ezért én úgy gondolom hogy nehezebb megvágni mint egy 2-3 akár 4 órás esküvői filmet.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=fmAG_ACdJjE[/embed]

A rövid film tökéletes arra ha például valakinek nincs kedve a TV előtt ülni órákat, illetve ezeket a filmeket ki lehet rakni a közösségi médiába is ahol még többen meg tudják nézni.

A hosszú változatot általában a szűk család szereti megnézni, akiknek ugye a legtöbb közük volt az eseményhez.

3. Volt olyan szituáció, amit improvizálva kellett megoldanod egy esküvő fotózása során?

Persze, volt. Igazából minden esküvőn szembe találja magát az ember apró kis változásokkal amit hirtelen improvizálva kell megoldani. Pont ettől szép az egész, nem monoton, nem egyforma egyik esküvő sem és ezért nem lehet megunni, mert mindig történik valami váratlan dolog.

4. Melyik a kedvenc részed egy esküvőn?

Hát azt kell mondanom, hogy nem tudok kiemelni egy részt sem, mivel az összesben van valami meseszerű dolog.

A készülődés, mikor mindenki be van zsongva és rohangál. Ilyenkor egyszerre látni az emberek arcán az izgatottságot, a boldogságot, az idegességet és a türelmetlenségét.

A szertartások amiket hát meghatóbbnál meghatóbb pillanatok követnek.
Az IGEN-ek kimondása csillogó szemekkel. Este pedig a bulizás. Mikor mindenki elengedi magát és már nincs min idegeskedni.

Mindig azt mondom, hogy azok az emberek akik ezt nem élik át egyszer a mi szolgáltatói szemszögünkből, azok sose fogják megérteni, hogy mennyire csodálatos megélni mások mellett ezeket a pillanatokat. - Ivanity Krisztofer

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=fpXqEfs9f2U[/embed]

5. Ha egy szót mondhatnál a pároknak, mi a legfontosabb dolog az esküvő napján, mi lenne az?

A legfontosabb az esküvő napján az, hogy engedjék el magukat és minden pillanatot éljenek meg.

Ne siessenek semmivel sem, mivel ez az ő nagy napjuk és senki sem fogja megszólni őket, ha túl sokáig tart az első csók.😉- Ivanity Krisztofer

Ne érezzék azt, hogy meg kell felelniük másoknak. Azért vannak a szolgáltatók, hogy kielégitsék a vágyaikat és ha netán valami probléma adódna, akkor azt ők intézzék el.

Ivanity Krisztofer elérhetőségek:

E-mail: iv.krissz@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/ivanic_videography/
Facebook: Krisztofer Ivanity

Kapcsolódó cikkünk:

[embed]https://www.nuptia.hu/2020/11/07/eskuvoi-videos/[/embed]